Liana Stanciu a făcut anunțul la 18 ani de căsnicie cu Miță de la ”Bere Gratis”: ” Nimeni nu ne dădea vreo șansă”

Publicat: 11/12/2019 | 21:15

Liana Stanciu a făcut anunțul la 18 ani de căsnicie cu Miță de la ”Bere Gratis. 

Liana Stanciu și Mihai Georgescu, alias Miță, de la Bere Gratis formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au trăit povestea de dragoste discret, departe de ochii curioșilor. În urmă cu 14 ani, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, iar fetița lor Teodora le aduce bucurii în fiecare zi.

Care este secretul unei căsnicii fericite și de durată? Ei bine, Liana a dezvăluit secretul!

„De Crăciun împlinim 18 ani de când suntem împreună. În 2005 ne-am căsătorit şi pot să spun că nu există un secret al relației. Încercăm să nu ne enervăm amândoi în acelaşi timp şi să comunicăm cât mai mult. Într-adevăr, sunt zile când vorbim mai mult la telefon. Cred că cel mai important este să avem grijă să nu uităm cât de importanţi suntem unul pentru celălalt şi cât de norocoşi suntem că ne avem”, a mărturisit Liana Stanciu pentru Libertatea.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar muzica a fost numitorul lor comun.

„Ne-am cunoscut pe scenă, la un eveniment. Eu prezentam şi el cânta. Am făcut primul pas împreună, pe când ne aflam în vizită la nişte prieteni comuni. Nimeni nu ne-a dat vreo şansă. Şi acum, după 18 ani, îi mai surprindem pe unii. Sunt fericită că în relaţie nu am întâmpinat momente deosebit de grele”, a mai spus Liana Stanciu.