Lia Bugnar și Maria Buză au fost eliminate de la Asia Express! „N-am făcut astăzi decât să muncesc, cât am putut de mult”

Publicat: 26/03/2020 | 17:39

Lia Bugnar și Maria Buză au fost eliminate de la Asia Express. După o cursă grea, au ajuns ultimele, iar ancora a fost roșie, lucru ce a marcat sfârșitul drumului în Asia, pentru cele două actrițe.

În cursa pentru ultima șansă au participat echipele formate din Adda și Cătălin Rizea, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, precum și echipa formată din Lia Bugnar și Maria Buză. Cursa nu a fost una ușoară, iar competiția dintre cele trei echipe a fost destul de strânsă.  (CITEȘTE ȘI: ALINA CEUȘAN ȘI CARMEN GREBENIȘAN, CÂȘTIGĂTOARELE ASIA EXPRESS!? CE-AU DEZVĂLUIT BLONDELE)

După ce au îndeplinit toate probele, Lia și Maria au fost ultimele care au ajuns la locul de întâlnire. Vestea că o să plece acasă le-a întristat pe cele două actrițe, care cu greu și-au abținut lacrimile.

 „Ne simțeam foarte vinovate când am văzut că toată lumea este pe poziții. Nu știam cum să ne scuzăm, ce să zicem, cum să facem o glumă. Etapa asta, aici în munți, a fost îngrozitoare pentru toată lumea. Pe vremea aia, era atât de trist totul, atât de mohorât, din peisajul ăla, din tabloul ăla asta lipsea ancora roșie. Este momentul când noi trebuie să încheiem concursul. Sperăm să ne întoarcem acasă cu amintirile frumoase și pe alea rele să le lăsăm aici”, a declarat Maria Buză.

Lia Bugnar a fost și ea afectată la aflarea veștii, dar a fost mulțumită că pe parcursul competiției a dat tot ce a putu.

„N-am făcut astăzi decât să muncesc, cât am putut de mult, din prima până în ultima clipă. La Asia Express lucrurile se mai și termină. Am stat mai mult decât ne gândisem că o să stăm. Am stat mult mai mult decât credeam noi că o să rezistăm aici. Și a fost foarte frumos. A fost o perioadă complet țăcănită. Mie mi-a adus o grămadă de informații despre cât pot să duc și cât nu pot să duc. Cred că a fost investiția cea mai bună pe care o puteam face în prietenia noastră”, a declarat la rândul ei și Lia Bugnar.