Leonardo DiCaprio și Camila Morrone vor avea un copil!? Starul de la Hollywood s-ar fi căsătorit în secret cu fotomodelul de 22 de ani

Publicat: 02/03/2020 | 22:55

La 45 de ani, Leonardo DiCaprio este pregătit să renunțe la burlăcie. Iar femeia care l-a făcut să se îndrepte spre altar îi poate fi lejer fiică, conform vârstei sale. Fotomodelul Camila Morrone și starul de la Hollywood formează un cuplu de aproape doi ani și, potrivit OK!magazine, cei doi s-ar fi căsătorit în secret și sunt pe cale să devină părinți!

Potrivit presei străine, actorul și tânăra Camila sunt extrem de îndrăgostiți, iar DiCaprio pare să-și fi găsit în sfârșit aleasa. Acesta a început să se mândrească tot mai mult și în public cu frumoasa actriță și, totodată, fotomodel. Tânăra îl însoțește pe actor la aproape toate evenimentele mondene de pe covorul roșu.

Potrivit publicației OK!magazine , cei doi și-ar fi unit destinele în secret.

 „Leo și Camila s-au căsătorit în secret înainte de premiile Oscar. Aceștia au încercat să păstreze secretul însă au decis că este timpul să le spună prietenilor lui din showbiz adevărul. Ei le-au povestit tuturor la un after party, unde, bineînțeles, s-a lăsat cu multe îmbrățișări, urări și lacrimi de fericire.”, a declarat o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Nu toată lumea crede în aceste zvonuri, mai ales că DiCaprio și iubita sa nu au declarat nimic. Însă nu totul se oprește la căsătorie. Sursa a lansat și câteva speculații conform cărora Camila ar fi însărcinată!

„Camila și Leo își doresc să devină părinți și s-au referit la faptul că încearcă. Dacă zvonurile sunt adevărate, apropiații lor sunt în culmea fericirii.”, a povestit sursa.

Camila are doar 22 de ani și o carieră de succes ca actriță și model. Zvonurile privind sarcina în acest moment nu prea par să fie adevărate, însă nu imposibile, notează Celebrity Insider. Câteva modele și-au luat timp liber pentru a avea grijă de bebeluși, apoi s-au întors la carierele lor. Spre exemplu, așa a făcut Candice Swanepoel atât la 27 de ani, când a dat naștere primului copil, cât și la 29, când a venit pe lume al doilea.

Camila nu este deranjată de diferența mare de vârstă dintre ea și DiCaprio

Într-un interviu pentru Los Angeles Times, Camila Morrone a precizat că diferenţa de 23 de ani dintre ea şi Leonardo DiCaprio nu reprezintă o problemă.

„Sunt atât de multe relaţii la Hollywood şi în istoria lumii în care partenerii nu sunt de aceeaşi vârstă. Pur şi simplu nu contează şi cred că oricine are dreptul să aibă o relaţie cu oricine îşi doreşte“, a precizat tânăra.

Camila Morrone şi Leonardo DiCaprio au fost văzuţi pentru prima dată împreună în ianuarie 2018, în timpul unei vacanţe în Aspen, Colorado.