Leonardo DiCaprio și Camila Morrone, iubita cu 23 de ani mai tânără, s-au mutat împreună

Publicat: 23/12/2020 | 17:28

Leonardo DiCaprio și tânăra lui iubită de 23 de ani s-au mutat împreună și sunt foarte fericiți. Actorul de la Hollywood și frumoasa actriță sunt împreună de aproximativ trei ani.

„Leo și Cami” s-au cunoscut în anul 2017, iar actorul se pare că este foarte îndrăgostit de femeia care are jumătate din vârsta lui.

„Leo și Cami au o relație puternică și sunt foarte bine”, a declarat o sursă pentru E! News. „[Leonardo] se simte foarte bine cu ea. Relația este serioasă.”

Locuiesc împreună acum

„El se află pe platourile de filmare momentan, dar s-a instalat alături de Cami și-i place să petreacă timp acasă cu ea, în loc să iasă cu prietenii lui”, a mai spus sursa. „Chiar îi place viața lui așa cum este acum. Amândurora le plac activitățile de cuplu.” , potrivit aceleiași surse.

Cum a răspuns Camila criticilor

În trecut, Camila a vorbit deschis despre relația ei cu actorul laureat al premiului Oscar. „Cred că oricine ar trebui să fie cu cine vrea să fie”, le-a răspuns Camila celor care le critică povestea de iubire din cauza diferenței de vârstă.

VEZI ȘI: Leonardo DiCaprio și Camila Morrone vor avea un copil!? Starul de la Hollywood s-ar fi căsătorit în secret cu fotomodelul de 22 de ani

Camila speră ca, odată cu avansarea în carieră, identitatea ei să se separe de relația sa cu actorul. Într-un interviu oferit publicației Los Angeles Times, Camila a mărturisit că înțelege fascinația publicului cu privire la relația ei. „Probabil și eu aș fi la fel de curioasă”, a adăugat tânăra.

„Cred acum că, datorită oamenilor care văd filmul în care joc [Mickey and the Bear] în număr din ce în ce mai mare, ușor, ușor obțin o identitate în afara acestei relații”, mai spunea. „Ceea ce e frustrant pentru că simt că fiecare om are dreptul la o identitate proprie, separată de relația pe care o are … Înțeleg asocierea, dar sunt încrezătoare că va dispărea treptat și că va fi din ce în ce mai rar un subiect de discuție.”