Leonardo DiCaprio a salvat un bărbat care plutea de 11 ore în apele Mării Caraibelor

Publicat: 09/01/2020 | 15:03

Aflat într-o vacanță în Caraibe împreună cu iubita lui și câțiva prieteni, Leonardo DiCaprio a ajutat la găsirea unui bărbat care plutea de 11 ore în apele mării. Individul căzuse de pe un iaht și plutea în derivă, iar actorul american și gașca sa de amici au fost în locul potrivit și la timpul potrivit ca să salveze o viață.

Ziua în care Leonardo DiCaprio a fost un erou în viața reală a fost luni, 30 decembrie 2019. În timp ce se afla pe un iaht închiriat, cu iubita sa, Camila Morrone, și prietenii cuplului, el a auzit un apel de urgență, prin care erau rugați, alături de alții, să caute un bărbat care căzuse de pe un iaht și plutea în derivă de aproximativ 11 ore.

„Leo, prietenii lui și căpitanul vasului s-au decis să se alăture căutătorilor, iar, în urma eforturilor depuse, viața bărbatului a fost salvată. chipa de pe iaht a fost fericită să încerce și să ajute – mai mult, au putut să îl ajute pe bărbat să fie în siguranță”, a declarat o sursă pentru publicația People.

Se pare că iahtul pe care se afla DiCaprio era singurul din zona unde se afla victima, un bărbat francez.

Câteva zile mai târziu, pe 6 ianuarie 2020, Leonardo DiCaprio a participat la gala Globurilor de Aur, desfășurată la Los Angeles, unde a fost nominalizat pentru rolul din „Once Upon a Time in Hollywood”, de Quentin Tarantino. Joaquin Phoenix a fost cel care a primit în cele din urmă trofeul, pentru interpretarea din „Joker”.