Leonard Miron a renunțat la jobul său pe vase de croazieră, iar acum lucrează pentru Regina Angliei

Publicat: 10/05/2021 | 13:35

Fostul prezentator TV și-a anunțat fanii că, în acest moment, activează în cadrul unei organizații, care a fost înființată în numele Reginei Elisabeta a II-a.

Pandemia l-a afectat grav! După ce a renunțat la jobul său pe vasele de croazieră, Leonard Miron a fost nevoit să-și găsească de muncă. Dar… a avut un noroc fantastic! (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN ÎI RĂSPUNDE LUI LEONARD MIRON, DUPĂ CE A ACUZAT-O CĂ-ȘI PROMOVEAZĂ PRIETENII ÎN CADRUL EMISIUNII SALE)

Fostul prezentator TV este acum ofițer de management al programelor la HMRC (Her Majesty’s Revenue and Customs), un departament non-ministerial din cadrul Guvernului Marii Britanii, care supraveghează activitatea de import-export. Se pare că lucrurile au luat o turnură favorabilă pentru Leonard Miron, în contextul actual.

Leonard Miron i-a mărturisit mamei sale că este gay, cu 2 ani înainte ca ea să moară

Leonard Miron este într-o relație cu iubitul său, Miguel, de aproximativ 20 de ani. Fostul prezentator TV i-a mărturisit mamei sale adevărul despre orientarea sa sexuală, cu doi înainte ca ea să moară. În 2013, femeia a fost diagnosticată cu cancer pancreatic. (VEZI ȘI: LEONARD MIRON, VIZITĂ ÎN ROMÂNIA ALĂTURI DE IUBITUL SĂU + FOSTUL PREZENTATOR TV E NERĂBDĂTOR SĂ FACĂ PASUL CEL MARE: „TREBUIE SĂ URGENTĂM CĂSĂTORIA”)

Momentul în care a decis să-și deschidă sufetul în fața celei care i-a dat viață a fost unul extrem de dificil pentru Leonard Miron. Din cauza șocului, mama lui nu i-a mai vorbit timp de trei luni.

“Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: «Eu nu vreau pizza homosexuală». Atunci i-am spus: «Și dacă eu sunt la fel?».

I-am zis: «Hai, să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel și ceilalți doi iubiți pe care i-am avut sunt doar prietenii mei». Atunci mi-a zis: «Nu vreau să te mai văd!». I-am zis: «Nu pot să te forțez». Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a declarat Leonard Miron ieri, la emisiunea “Teo Show”.