Leonard Doroftei, mărturisiri despre viața în Canada, în plină epidemie de coronavirus: „Începe din zi în zi să fie mai rău”

Publicat: 05/04/2020 | 12:59

Leonard Doroftei s-a stabilit în Canada vara trecută, împreună cu familia. Acesta a fost nevoit să se adapteze la stilul de viață de acolo, care este destul de diferit față de cel din România.  Deși a reușit să se acomodeze și să își găsească un nou job, la o sală de sport, a fost nevoit să își oprească activitatea și să rămână în casă din cauza epidemiei de coronavirsu.

În această perioadă, Leonard Doroftei petrece foarte mult timp în casă și iese doar atunci când este cazul să facă unele cumpărături. În momentul actual situația din Canada nu este una prea bună. Au fost înregistrate 14,022 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus și un număr total de 234 de deces. (CITEȘTE ȘI: LEONARD DOROFTEI A SLĂBIT 10 KILOGRAME DE LA PLECAREA ÎN CANADA: ”EU NU M-AM READAPTAT”)

„Sunt în casă de 10 zile, mai fac 2, 3 flotări, să nu se umfle mușchiul prea tare. Fac o fântână în curte, îmi mai fac de lucru. Începe din zi în zi să fie mai rău. Nici nu ai idee ce să mai zici. Aseară, după 10 zile, am ieșit afară să cumpăr niște pâine. În magazin era dezinfectant peste tot. Când intri te speli, oamenii țin distanță și la rând, la cumpărături. Te simți ca în basmele cu Harap Alb. Armata chiar nu am văzut. Nu știu dacă sunt amenzi, v-am zis că nu am ieșit. Aș fi vrut să alerg pe stradă, ca Rocky”, a declarat Doroftei pentru gsp.ro.

Leonard Doroftei, antrenor la o sală de sport

Nici în Canada fostul campion nu a putut să stea pe tușă. El și-a găsit imediat o ocupație care să îl țină activ. Este antrenor de box la o sală de sport, iar asta este suficiente pentru el. În acest fel încă se află în contact cu lumea boxului, iar salariul este unul bun. (VEZI ȘI: RĂZBOI TOTAL! SANDU LUNGU “MUNTELE BIHORULUI” VS. NEDIM NUHANOVIC “MUNTELE BALCANILOR”, GATA DE SHOW! TOATE DETALIILE DESPRE CEL MAI AȘTEPTAT MECI DE KICKBOXING AL ÎNCEPUTULUI DE AN)

„Norocul meu că am găsit sală de sport și mi-am umplut timpul. După ce stai în România, nu te poți adapta nicăieri. Avem farmecul nostru, avem talentul nostru, avem manele, avem de toate. Prima dată am stat 8 ani în Canada. Te simți bine aici, dar nu simți că faci parte din locurile astea.

E o sală mare de sport, vin foarte, foarte mulți oameni. Chiar și Lucian Bute mai vine din când în când la aceeași sală, are un program cu niște copii. Face antrenamente, mișcă foarte mult.”, a mai povestit Doroftei pentru sursa citată.