Leon, fiul lui Kamara, va trece printr-o nouă intervenție chirugicală: ”Ne cam sperie un pic…”

Publicat: 29/06/2020 | 20:55

Leon, fiul lui Kamara, va trece printr-o nouă intervenție chirugicală. Artistul a dezvăluit data și locul în care va avea loc operația.

O boală cruntă îl ține pe micuțul Leon departe de bucuriile vieții de copilaș… Dar este un luptător, după cum chiar tatăl lui o spune cu mândrie. Micuțul a fost diagnosticat cu tripareză spastică. Leon se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Mușchii îi sunt scurți și genunchii încovoiați. Are mâna stângă și membrele inferioare inerte. (CITEȘTE ȘI: CUM AU FOST INTERCEPTAȚI HOȚII DE PE OTOPENI CARE AU FĂCUT O PAGUBĂ DE APROAPE 800.000 DE EURO)

Artistul a strâns, până acum, 16.000 de euro, iar Leon, fiul său, este programat pentru a șasea operație pe 27 iulie, în Spania.

„Este vorba despre o intervenție la clinica din Barcelona de o alungire de mușchi care e programată pentru data de 27 iulie”, a spus Kamara în cadrul unei emisiuni TV.

Kamara, Oana și Leon vor pleca pe data de 26 și se vor întoarce în țară pe 29 sau 30 iulie.

”Ne cam sperie sincer un pic intervenția pe noi, cred că pe Leon mai puțin. El știe că fiecare operație e menită să-l ajute să meargă. Are visul lui care și e al nostru și anume: să mergem mână de mână pe Champs-Elysees cântând”, a mărturisit Kamara.

Oana a renunțat la videochat

În urmă cu doi ani, Kamara și Oana au decis să pună capăt căsniciei lor. Artistul a mărturisit că a știut de la bun început despre decizia pe care a luat-o bruneta și pentru care ar fi fost blamată de multe persoane. Oana ar fi intrat în industria videochat-ului pentru a-și ajuta fiul.

Cei doi părinți au custodie comună, iar micuțul Leon locuiește cu tatăl lui. Oana plătește pensie alimentară lunară și de ceva timp a renunțat la videochat. (VEZI ȘI: A CERUT-O ÎN CĂSĂTORIE PE PLATOURILE DE FILMARE DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI”, IAR NOI AVEM DETALII & IMAGINI EXCLUSIVE!)

”Știam de când s-a apucat. Mi-a dat explicația că ea vrea să facă asta pentru Leon. Lucrurile nu mai erau la fel între noi. Eu mai aveam sentimente, personal, în perioada aceea, nu știu acum. În perioada în care ea s-a apucat era ceva non-adult, doar stătea de vorbă.

Conversa mai mult cu oamenii, probabil lucrurile s-au schimbat pe parcurs, probabil pentru că au apărut mai multe oferte. Mi-am dat seama că nu e același lucru, ea era la un studio unde făceau, erau machiate, aranjate, cu salariu. Eu nu mai aveam practic prea multe de spus. Am stat șase luni în aceeași casă, nimeni nu știa că ne-am despărțit”, a declarat Kamara.