Leo de la Strehaia, reacție acidă la adresa iubitului Danielei Crudu, după ce a snopit-o în bătaie pe vedetă: „Eu i-am dat 10.000 de euro și tot nu am bătut-o”

Publicat: 11/02/2020 | 09:55

Scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul ei croat a ajuns și la urechile lui Leo de la Strehaia. Acesta a avut o reacție cu adevărat acidă la adresa bărbatului care a bătut-o pe Cruduța și a adus-o într-o stare deplorabilă, la Urgențe. 

Știe toată lumea că relația dintre Daniela Crudu și Leo de la Strehaia a fost una presărată cu de toate. Cei doi s-au iubit pătimaș, dar au ajuns să-și spună adio după mai multe neînțelegeri. Mai mult, Daniela Crudu a renunțat la primul ei job pentru Leo, iar prințul Țiganilor a fost țepuit de brunetă cu nu mai puțin de 10.000 de euro! Cu toate acestea, după ce a aflat ce s-a întâmplat cu fosta asistentă tv, Leo de la Strehaia nu s-a ferit să-și spună punctul de vedere.

Potrivit wowbiz.ro, prințul țiganilor a declarat că cel care a adus-o pe Daniela Crudu în stare gravă, la spital, este un huligan, iar o femeie, indiferent cât de mult îți greșește, nu merită să fie bătută și tratată așa cum a fost tratată Cruduța, de iubitul ei croat.

 „Ăla e un huligan, Daniela Crudu nu merita așa ceva. Păi, să ne înțelegem: eu i-am dat 10.000 de euro și tot nu am bătut-o, deși mi-a tras țeapă. Dar eu nu sunt o brută, eu nu bat femeile, mi se pare penibil ca un bărbat să bată o femeie, indiferent de i-ar fi făcut. Faci scandal, te cerți, dar nu o bați. Daniela Crudu este o fată, pe cât de frumoasă, pe atât de simpatică. Ea merită un bărbat care să o răsfețe, să o țină ca pe o prințesă, nu unul care să o bată. E de neiertat ce i-a făcut el, Daniela Crudu are nevoie de un iubit care să îi pună pe tavă orice și-ar putea ea dori, nu să îi rupă nasul cu pumnii”, a spus Leo de la Strehaia, pentru sursa citată.