Leo de la Strehaia, cea mai influentă vedetă din România. ”Prințul țiganilor” are mai mulți urmăritori decât Antonia, Smiley sau Andra

Publicat: 09/12/2019 | 13:42

Leo de la Strehaia se poate considera un norocos, când vine vorba de numărul de urmăritori de pe Facebook. ”Prințul țiganilor”, aşa cum este cunoscut, are în acest moment peste 10.5 milioane de persoane care îi urmăresc activitatea. Însă, se află pe locul doi, deoarece este cineva care îl detronează.

Vedeta din România care se află primul loc în ceea ce priveşte numărul de urmăritori de pe Facebook este Inna, care se bucură de 11,2 milioane de fani, clasându-l pe Leo pe locul doi.

Ion Mihai Stelică, pe numele lui real, nici măcar nu are pagină de like-uri şi totuşi este la mare distanţă în clasamentul popularității pe Facebook, faţă de Andra (3,51 milioane fani), Antonia (3,2 milioane fani) sau Smiley (3,2 milioane fani).

A fost reținut sub acuzația de înșelăciune

În luna iulie, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său. (VEZI AICI: AVEM PICTORIALUL REALIZAT ÎN SECRET DE BOMBA SEXY A TIMIȘOAREI)

”Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-au furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției.

„Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat.

A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.