Legenda vie a “Craiovei Maxima“ se însoară la 61 de ani și…

Publicat: 14/02/2020 | 23:56

Aurel Țicleanu, fostul mare internațional, traversează momente de fericire: se căsătorește! În vârstă de 61 de ani, cel care a făcut istorie în tricoul ”Craiovei Maxima” a făcut deja demersurile la Starea Civilă a Sectorului 1, așa că, în curând, va fi, din nou, familist cu acte în regulă. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile importantului eveniment din viața lui Țicleanu.

Cristina Lorena este femeia alături de care Aurel Țicleanu trăiește, de aproape cinci ani, o poveste de dragoste! Iar acum, cei doi au decis că e timpul să-și unească destinele și în acte. Astfel, fosta glorie a Universității Craiova și iubita lui cu zece ani mai tânără au înaintat la Direcția Publică de Evidență a Persoanelor și Starea Civilă, de la Sectorul 1 al Capitalei, declarația de căsătorie, aceasta fiind înregistrată pe data de 12 februarie. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CE “TAXĂ DE DIVORȚ” TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ SOȚIA CELUI MAI BOGAT ROMÂN. SUMA E… BULVERSANTĂ!)

Surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, că Aurel Țicleanu ar fi cerut-o pe iubită de soție fix de ziua ei! Actualul membru al Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal a primit răspunsul afirmativ din partea Lorenei, emoționată, dar în culmea fericirii. De altfel, pe pagina ei de socializare a inserat un mesaj care ”trădează” emoția și bucuria: ”12.02… an după an, de 50 de ani încoace în această zi incredibilă, specială, indimenticabilă mai apare câte o fată specială în viața mea!”

Aurel Țicleanu și Cristina Lorena formează un cuplu de cinci ani

Drama lui Aurel Țicleanu

Aurel Țicleanu avea să trăiască o adevărată dramă! În urmă cu cinci ani, atunci șef al Departamentului de Scouting din cadrul FRF, posta un mesaj cutremurător: ”Anunț cu profundă durere stingerea din viață a celei care a fost Olivia Țicleanu. Îi voi fi mereu recunoscător pentru faptul că mi-a dăruit doi copii absolut minunați, alături de care mă simt mândru și fericit. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace!”

Soția lui, Olivia Țicleanu, se stingea. Cu ea, Aurel Țicleanu are doi copii. (NU RATA: AM AFLAT ADEVĂRATA SUMĂ PENTRU CARE DANIELA CRUDU A FOST AGRESATĂ DE IUBIT. REALITATEA E… CRUDĂ!)

Aurel Țicleanu, carieră de fotbalist impresionantă

Aurel Țicleanu a fost unul dintre idolii ”Craiovei Maxima”, în ani ’80. Fostul mijlocaș a câștigat două titluri naționale cu Universitatea Craiova (1980, 1981) și a ajuns cu aceeași echipă până în semifinalele Cupei UEFA (1983), când au fost eliminate formații titrate ale Europei, precum Fiorentina, Bordeaux, Kaiserslautern. A strâns 42 de selecții sub tricolor și a punctat de două ori. A bifat și un Campionat European, 1984, Franța.

Aurel Țicleanu a evoluat 337 de meciuri în Divizia A (acum, Liga 1) și a înscris 21 de goluri. Mijlocașul a mai evoluat la Sportul Studențesc, dar și în Cipru, la Olympiakos Nicosia. (VEZI AICI: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN PROCESUL LUI NADINE! CÂȚI BANI ARE DE PRIMIT ACUM PREZENTATOAREA TV)

Retras din cariera de jucător, Aurel Țicleanu a rămas în domeniul fotbalului, fiind antrenor. A ajuns în structurile FRF, apoi, unde a îndeplinit fucția de șef al Departamentului de Scouting. Acum, Țicleanu este membru al Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)