Legenda Rapidului a divorțat după un mariaj de 10 ani și s-a cuplat cu iubita de acum 20 “Am decis să…”

Publicat: 05/06/2020 | 23:37

După divorțul de Mihaela, Daniel Pancu a reluat povestea de iubire cu Andra Teodorescu, la aproape 20 de ani distanță de când au format un cuplu. Povestea este fabuloasă, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. Fost iepuraș Playboy, blondina a fost, de-a lungul timpului, “vânată” de mai mulți ex-fotbaliști, Eugen Trică și Alexandru Pițurcă fiind doar două dintre exemple.

În 2019, Daniel Pancu a divorţat de soţia lui, Mihaela, cu care are şi doi copii, David Gabriel (14 ani) şi Maria Victoria (10 ani). S-a rupt, astfel, un mariaj care a durat un deceniu. Foștii parteneri au rămas, din fericire, în relații bune, lucru normal dacă ținem cont că au împreună un băiat și o fată, ambii minori. Între timp, ex-antrenorul Rapidului a început o relație cu Andra Teodorescu, fost iepuraș Playboy după care au suspinat, de-a lungul timpului, mai mulți fotbaliști.

(VEZI AICI: AU DIVORȚAT ÎN MARE SECRET! ȘTIREA CARE VA CUTREMURA ROMÂNIA: „DA, NE-AM DESPĂRȚIT”)

“Am decis să ne refacem viețile amândoi!”

CANCAN.RO a aflat însă că Daniel și Andra se cunosc de aproape 20 de ani. Ba, mai mult, au și format un cuplu, până ca legenda Giuleștiului să se însoare cu Mihaela. Recent, cei doi au reluat legătura și sunt din nou parteneri. Relația este super-serioasă și nu se anunță deloc una trecătoare. De precizat că actuala iubită a lui “Pancone” a fost printre primele fotomodele din România, iar de-a lungul timpului a fost super-“vânată” de mulți sportivi.

Da, Andra este iubita mea. Suntem împreună. Am mai avut o relație și în urmă cu vreo 20 de ani, acum am decis să ne refacem viețile amândoi. Mai multe nu vreau să comentez, la mijloc este vorba de viața mea privată”, a declarat Daniel Pancu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Daniel Pancu
Daniel Pancu și Andra Teodorescu formează din nou un cuplu, după aproape 20 de ani

(CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST DE ”NAȚIONALĂ” E DECIS SĂ DIVORȚEZE DUPĂ CE A GĂSIT FOTOGRAFIILE SOȚIEI PE UN SITE DE ESCORTE)

Povestea este fabuloasă dacă ținem cont că Daniel Pancu și Andra Teodorescu au decis să redevină iubiți după, incredibil, aproximativ două decenii. În prezent, se bucură de fiecare clipă împreună, iar legătura este, clar, pe drumul cel bun. Eugen Trică și Alexandru Pițurcă sunt doar doi dintre foștii fotbaliști care au fost de-a lungul timpului fascinați de frumoasa blondă.

Daniel Pancu a divorțat la notar

Daniel și Mihaela s-au căsătorit în 2009, iar nași de cununie le-au fost Adrian Iencsi și soția sa, Gina. Iată, însă, că, în pragul sărbătorilor pascale, cuplul a ales să divorțeze. Despărțirea s-a făcut cu acordul părților. Cei doi foști soți au ales, totodată, să rămână prieteni, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

Da, așa este, am divorțat de Mihaela! Am decis să punem punct. Totul s-a întâmplat la notar, pe 1 aprilie. Nu comentez mai multe, e mai bine așa. Eu știu ce am făcut și este mai bine așa. Separarea s-a făcut pe cale amiabilă, fără niciun fel de problemă. Asta a fost! Avem copiii de crescut în continuare, dar vor rămâne în custodia ei. Nu a fost nicio problemă cu partajul! Asta este viața, mergem înainte!”, ne-a spus Daniel Pancu anul trecut, după divorțul de Mihaela.

Mihaela și Daniel Pancu au decis să divorțeze la notar

(NU RATA: E OFICIAL! S-A PRONUNȚAT DIVORȚUL DINTRE CELEBRUL FIU AL MILIONARULUI ȘI SUPERBA LUI (EX-)SOȚIE)

Suporterii îl vor iar la Rapid

La scurt timp după ce a fost demis din funcția de antrenor și înlocuit cu Dan Alexa, suporterii Rapidului au insistat ca Daniel Pancu să preia funcția de președinte, ocupată de către Ovidiu Burcă. Recent, la ProSport Live, finanțatorul Rapidului, Victor Angelescu, a dezvăluit în direct că fanii insistă ca Daniel Pancu să revină în Giulești.

A fost dorința tuturor suporterilor rapidiști, pentru că noi considerăm în continuare că Rapidul trebuie condus de rapidiști autentici și am primit bucuroși numirea lui ca președinte. El ne-a spus că el nu va pleca niciodată de la Rapid, pentru că Rapid e viața lui și atunci ne-am gândit că trebuie să aibă o funcție de conducător”, a spus Liviu Ungurean, zis “Bocciu’”, liderul galeriei rapidiste.

Daniel Pancu este simbolul Rapidului

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)