Legătura neştiută dintre George Burcea şi Teodora Nedelcu, concurenta iUmor 2020. S-a aflat chiar înainte de marea finală

Publicat: 08/06/2020 | 10:28

Teodora Nedelcu a pierdut, sâmbătă, finala de la iUmor, deși anterior se clasase pe primul loc în topul preferințelor publicului în cea de-a treia ediție din sezonul 8 al show-ului de la Antena 1. 

Înainte de marea finală, câștigată până la urmă de Edi Văcariu, foarte mulți oameni i-au transmis Teodorei mesaje de încurajare. Printre ei s-a aflat și fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea. Cei doi s-au cunoscut, cel mai probabil, pe platourile de filmare, având în vedere că sunt actori.

Părerile juraților înainte de finala de la iUmor

Mihai Bendeac credea, înainte de ziua de sâmbătă, că Teodora are șanse foarte mari să plece acasă cu premiul cel mare din finala iUmor: “Cât de tare a fost! A făcut niște conexiuni extraordinare, este umor negru în cea mai frumoasă formă a lui. Nu mă arunc acum când spun că este posibil să câștigi sezonul 8!”.

Momentul de umor negru pe care concurenta l-a prezentat pe scena iUmor, a fost exact pe gustul lui Cheloo: “Speram că numărul va dura o eternitate. Mi-a plăcut foarte mult abordarea, fata asta a dat dovadă de foarte multă inteligență. Pentru mine a fost o nuntă de vis, m-a umplut de viață!”.

Și Delia a fost cucerită de glumele Teodorei: “Mi s-a părut un număr genial!”. Teodora Nedelcu se alătură lui Anghel Constantin și lui Adrian Stoica, câștigătorii primelor două ediții, în lupta pentru marele premiu de 20.000 euro din marea finală iUmor.

Divorțul anului 2020

După luni întregi de scandaluri și mesaje tăioase trimise pe rețelele de socializare, Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat. Și cu toate că nu mai formează un cuplu și sunt la un pas de divorț, cei doi foști iubiți au decis că e momentul să lase la o parte certurile, de dragul fetițelor lor.

Mai mult decât atât, Andreea și George au luat o decizie care va șoca o țară întreagă. Și-au planificat o vacanță în familie. Da, ați auzit bine! Foștii soți vor face acest pas pentru ca micuțele lor să nu simtă că sunt abandonate de tatăl lor