Legătura neștiută dintre George Burcea și fiica lui Gheorghe Hagi. Nimeni nu se aștepta la asta

Publicat: 11/04/2020 | 20:20

S-a aflat legătura neștiută dintre George Burcea și fiica lui Gheorghe Hagi. Fanii celor doi au rămas muți de uimire.

Cine s-ar fi așteptat la așa ceva? George Burcea a reușit să-și surprindă fanii după ce a postat un video pe Insta Story. Actorul a publicat o conferință online, în care apar mai mulți actori, dar și… Kira, fiica lui Gheorghe Hagi.

Fata lui Gheorghe Hagi a urmat cursurile facultății de Teatru și Film New York din Las Vegas, una dintre cele mai bune școli de practică în producția de film. A mai jucat în scurt-metrajele “București, te iubesc” (2014) și “Fragile” (2017).  jucat și în piese de teatru. Iar acum, se pare că în urmăroarea piesă, George Burcea va juca alături de fiica celebrului antrenor.

Goerge Burcea va juca, într-o piesă, alături de fiica lui Gheorghe Hagi

George Burcea, mesaj dur pentru Poliția Română

Goerge Burcea are, în continuare, probleme mari cu poliția, după ce a fost prins sub influența drogurilor la volan și se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. (CITEȘTE ȘI: CUM AU “NEGOCIAT” ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA PROGRAMUL DE VIZITARE. ACTORUL S-A PLÂNS CĂ…)

Actorul, însă, aruncă vorbe grele, în continuare, Poliției Române. Recent, el a publicat o fotografie în care își arată furia față de oamenii legii.

”Sunteți la fel de murdari precum geamul ăsta”, a scris actorul pe Instagram.