Legătura neștiută dintre Dan Negru și super-modelul care se mărită cu moștenitorul averii de 2 miliarde €: “Au fost anumite momente când…”

Publicat: 08/02/2020 | 23:47

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, legătura neștiută dintre Dan Negru și Anastasia Fotachi, super-modelul care se mărită cu Gabriel Stati, nimeni altul decât moștenitorul unei averi de două miliarde de euro. Basarabeanca și cel supranumit “Regele Audiențelor” au o relație aparte, blondina fiind asistenta prezentatorului TV la show-ul “Roata Norocului”, difuzat pe PRIME, un canal de televiziune din Republica Moldova. Atenție, urmează declarații în premieră despre legătura dintre cei doi colegi de platou.

(VEZI AICI: DAN NEGRU NEGOCIAZĂ ”TRANSFERUL” REVELIONULUI DE LA ANTENĂ LA PRIMA TV!)

Dan Negru are, clar, “lipici” la asistente TV. După ce a colaborat în perioada 2003-2005 cu Roxana Ionescu, alias “Mama Natură” la emisiunea “Ciao, Darwin”, cel supranumit “Regele Audiențelor” a dat, din nou, lovitura. De această dată la Chișinău, la PRIME, un canal de televiziune din Republica Moldova, unde celebrul prezentator este gazda show-ului “Roata Norocului”. Și, la care, mâna lui dreaptă este Anastasia Fotachi, model de profesie și câștigătoarea mai multor premii la importante concursuri de frumusețe. În plus, în țara natală, tânăra în vârstă de 24 de ani a fost desemnată ”Regina Instagramului”, fotografiile ei sexy fiind apreciate de mii de fani din întreaga lume.

Dan Negru, alături de Anastasia Fotachi, asistenta lui de la „Roata Norocului”

(CITEȘTE ȘI: MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 2 MILIARDE € ȘI-A FĂCUT ”POFTA” CU O RUSOAICĂ SUPER-SEXY ȘI FAIMOASĂ!)

Interesant este faptul că “Roata Norocului”, emisiune unde gazde sunt Dan Negru și Anastasia Fotachi, a înregistrat audiențe-record încă de la prima ediție. Pe durata show-ului, PRIME a fost lider detașat printre posturile de televiziune din Republica Moldova, după cifra de audiență. Meritul le aparține, clar, lui Dan Negru și asistentei sale, Anastasia Fotachi. Putem spune, fără să exagerăm, că îndrăgitul prezentator TV este “Regele Audiențelor” și  peste Prut, nu doar dincoace de el. Ceea ce reprezintă, clar, o performanță.

Ce relație are Dan Negru cu Anastasia Fotachi. “Va fi, probabil, cea mai bogată asistentă din lume

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Dan Negru, care a vorbit la superlativ despre Anastasia Fotachi, cea care, în curând, va deveni soția lui Gabriel Stati, moștenitorul unei averi de două miliarde de euro (TOATĂ POVESTEA AICI). Prezentatorul TV susține că basarabeasca este o colegă de nota 10, care, atunci când a fost cazul, l-a ajutat să iasă din situații mai delicate.

Este o colegă pe care te poți baza. Este asistenta mea de un an. În aproximativ două săptămâni, vom începe filmările pentru noul sezon al emisiunii. Îmi place să lucrez cu ea, este o fată inteligentă. Țin minte că în vreo două rânduri m-a ajutat pe durata show-ului, au fost anumite momente când am avut nevoie de susținerea ei și nu m-a dezamăgit. Cei de la Prime au ales-o, nu a fost vorba de vreun casting. Are foarte mulți urmăritori pe Instagram și a contat, cu siguranță, acest lucru. Va fi, probabil, cea mai bogată asistentă din lume după ce va deveni soția lui Gabriel Stati”, a declarat Dan Negru pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Dan Negru și Anastasia Fotachi se completează reciproc pe durata show-ului „Roata Norocului”

Logodnica lui Gabriel Stati, moștenitorul unei averi impresionante

Anastasia Fotachi are o relație cu Gabriel Stati de mai bine de un an. Asistenta lui Dan Negru a primit, deja, un inel de logodnă din partea miliardarului, iar pregătirile de nuntă au început. Blondina este răsfățată, constant, de iubit cu cadouri scumpe. Când a împlinit 24 de ani, a primit o bijuterie de zeci de mii de euro, iar la începutul poveștii de dragoste un automobil de lux, marca Mercedes. A fost desemnată Miss Bikini Moldova în 2015 și locuiește, deja, împreună cu actualul partener. Tânăra a făcut cunoștință cu viitorii socri, iar aceștia au îndrăgit-o imediat.

(NU RATA: EA ESTE SOŢIA ÎMPĂRATULUI CU O AVERE DE DOUĂ MILIARDE)

Anastasia Fotachi va fi cea de-a doua soție a lui Gabriel Stati. În trecut, miliardarul a fost căsătorit cu Natalia Diacov, fiica politicianului basarabean Dumitru Diacov, iar din relaţia lor au rezultat trei copii: o fată (Raluca) şi doi băieţi (Tristan şi Nichita). Cei doi au divorţat, dar au rămas în relaţii bune, având amândoi grijă să-şi crească copiii în armonie, în pofida separării.

Gabriel Stati, alături de viitoarea soție, Anastasia Fotachi

Dan Negru, “regele audiențelor”!

Născut pe 23 februarie 1971 la Timișoara, Dan Negru este un prezentator român, celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât “Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antenă.

(NU RATA: DAN NEGRU, ”REGELE AUDIENȚELOR TV” DIN ROMÂNIA, DEZVĂLUIRI-ȘOC)

Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: “Vrei să fii milionar?”, “Da sau Nu?”, “Fabrica de staruri”, “Roata Norocului”.

În 2010 a lansat la editura Corint cartea “Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Nu a acceptat să apară în reclame, refuzând orice asociere de produs. Dan Negru este, de asemenea, o persoană discretă, care apare rar în public. Este căsătorit cu Codruța Negru, medic stomatolog, împreună cu care are doi copii, Dara și Bogdan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)