Legătura neștiută dintre Bianca Drăgușanu și noua iubită a lui Alex Bodi + Iulia Albu, pregătiri de nuntă la 8 ani de la divorț

Publicat: 21/06/2021 | 21:30

Superproducția CANCAN NEWS vă aduce, din nou, cele mai tari exclusivități din showbiz. Aflați totul, la zi, despre vedetele din România, cu un simplu click pe butonul PLAY.

ADEVĂRUL DESPRE NOUA IUBITĂ A LUI ALEX BODI

CANCAN NEWS vă dezvăluie detaliile neștiute despre noua iubită a lui Alex Bodi. Cine este femeia care i-a sucit mințile, după ce a rupt-o cu Bianca Iordache? Cum arată și cu ce se ocupă, dar și de când i s-au aprins, de fapt, călcâiele lui Alex Bodi după ea, aflați doar de la noi.

IULIA ALBU SE MĂRITĂ LA 8 ANI DE LA DIVORȚUL DE MIHAI ALBU

Iulia Albu se mărită la 8 ani de la divorțul de Mihai Albu. CANCAN NEWS vă prezintă detalii exclusive legate de marele eveniment. Viitoarea mireasă a vorbit despre petrecere, ținute și nași. Iar asta nu e tot! Avem și o surpriză.

SMILEY ȘI GINA PISTOL ȘI-AU BOTEZAT FETIȚA ÎN MARE SECRET, DAR…

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în mare, mare secret, dar noi am pus cap la cap toate amănuntele! Chiar dacă au vrut să ascundă totul, CANCAN NEWS a aflat cum s-a desfășurat evenimentul, ce invitați de seamă au fost prezenți, dar și alte detalii inedite despre creștinarea micuței Josephine!