Legătura neștiută dintre Andreea Bălan și Florin Ristei. Cei doi artiști au un trecut împreună

Publicat: 07/03/2021 | 14:07

Andreea Bălan și Florin Ristei se cunosc dinainte să fi devenit amândoi persoane celebre. Cei doi împart un trecut destul de intim.

Andreea Bălan a povestit că ea și Florin Ristei se cunosc din copilărie, pentru că erau vecini. De fiecare data când Andreea Bălan mergea la bunica din Galați îl vedea pe copilul Florin Ristei care, spune ea, era foarte energic. Artista a mărturisit că Ii se pare fabulos faptul că s-a reîntâlnit cu vecinul ei din copilărie, în mediul profesional.

„Eu vorbesc despre copilărie pentru că de fiecare dată când te văd îmi aduc aminte de copilăria noastră de Galați, Florinel. Pentru că noi am fost vecini în Galați, eram perete în perete și el era un bezmetic care alerga în jurul blocului”, a povestit Andreea Bălan la Te cunosc de undeva!

„Tu nu prea stăteai pe acasă!”, a continuat Florin Ristei.

„Eu veneam din când în când la Galați, la bunica mea. Și îmi aduc aminte cu plăcere și mi se pare fabulos cum ne-am reîntâlnit peste ani și ani”, i-a spus Andreea Bălan lui Florin Ristei.

CITEȘTE ȘI: Imaginile care au trezit controverse. Andreea Bălan s-a pozat alături de fiicele sale, dar a lăsat pe toată lumea mască! Fanii au crezut că este goală