Legătura neștiută dintre Alin Sălăjean de la Survivor și Andra Măruță. Au fost surprinși împreună

Publicat: 12/05/2021 | 17:14

Alin Sălăjean de la Survivor România și-a surprins comunitatea de pe Instagram cu o fotografie în care el apare în compania Andrei Măruță.

Dat fiind faptul că Alin a fost prezentator de evenimente o bună perioadă de timp, așa a fost posibilă și întâlnirea cu soția lui Cătălin Măruță. Bărbatul a postat pe contul lui de socializare o imagine, surprinsă pe scenă, alături de Andra, de la prezentarea zilelor orașului Câmpia Turzii.

De asemenea, fostul concurent de la Survivor a postat o fotgrafie și în compania marelui actor Florin Piersic, într-un aeroport: ”Zborul care îmi va rămâne în inimă toată viața”, a scris Alin în dreptul imaginii.

Alin Sălăjean, eliminat de la Survivor România din motive medicale

Alin Sălăjean a participat la Survivor România 2021. Războinicul a fost nevoit să părăsească competiția din motive medicale și să se întoarcă acasă, în România, la familie și proiectele sale. Alin Sălăjean este în prezent politician.

El a fost consilier local la Câmpia Turzii în mandatul 2012-2016 și a fost anunțat din partea Particului Verde și la alegerile din 2020 pentru postul de primar, însă până la urmă nu a mai ajuns pe liste. După ce a părăsit politica, el a lucrat la un post de televiziune local ca realizator de televiziune.