Legatura dintre Marcel Vela și Adelina Pestrițu. Adevărul despre omul momentului în România

Publicat: 13/04/2020 | 09:02

Decretarea stării de urgență pe teritoriul României l-a transformat pe ministrul Afacerilor Interne în primul om în stat, potrivit legii, luând deciziile în această perioadă dificilă sub coordonares prim-minstrului Ludovic Orban. Bineînțeles, acest context a dus și la semne de întrebare firește referitoare la trecutul său și la alte amănunte interesante din viața sa, oamenii dorind să afle cât mai multe informații în acest sens.

O legătură mai puțin cunoscută este… Adelina Pestrițu, fostul iubit al acesteia – Sorin Boiangiu – fiind un prieten foarte bun al lui Marcel Vela. Și, cu siguranță, se poate afirma că Marcel Velea o cunoaște pe frumoasa Adelina din perioada în care aceasta era alături de Sorin. Dar drumurile celor doi s-au despărțit, la un moment dat, iar Adelina a declarat că totul a decurs în limite absolut normale.

”Nu a fost o despărțire urată, cu certuri, resentimente și scandal. Pur și simplu am înțeles nu ne potrivim și e mai bine ne continuăm drumul în viață separat. Am cununat împreună, sâmbătă, la Timișoara, din respect pentru miri și pot spun m-am simțit minunat la nuntă, chiar dacă eram cam obosită”, a spus, la vremea respectivă, Adelina Pestrițu.

(CITEȘTE ȘI: CUM A AJUNS ROMÂNIA PRIMA ȚARĂ DIN LUME CARE PERMITE ZBORURILE CU MUNCITORI SEZONIERI? PENTRU CÂȚI BANI AU PLECAT LA CULES DE SPARANGHEL)

Marcel Vela, alte conexiuni. Lumea fotbalului și voleiul

Potrivit informațiilor furnizate de gsp.ro, actualul ministru al Afacerilor Interne a avut legături și cu lumea fotbalului, fiind implicat în activitatea sportivă a unei echipe care a ajuns până în Liga 2. În sezonul 2013 – 2014, FC Caransebeș ajungea în eșalonul secund, atunci când Marcel Velea era primar al localității. Dar acesta a susținut și echipa de volei din localitate, aceasta ajungând chiar în prima ligă.

„Primăria suportă trei miliarde de lei pe an. Dacă se retrag finanțatorii, atunci este advărat că echipa se desființează”, spunea Marcel Vela, la vremea respectivă, referindu-se la echipa de fotbal.

(VEZI ȘI AICI: ŞEFA COMISIEI EUROPENE, URSULA VON DER LEYEN, ANUNȚĂ MĂSURI DRASTICE. CÂT TIMP VOR RĂMÂNE ÎN IZOLARE PERSOANELE ÎN VÂRSTĂ: ”TREBUIE SĂ ÎNVĂȚĂM…”)