Legătura dintre Dorian Popa și temutul interlop Anaser! Ce s-a întâmplat anul trecut

Publicat: 02/01/2021 | 11:18

Între Dorian Popa și temutul interlop Anaser Duduianu există o legătură! În urmă cu un an, actorul îl felicita de ziua lui pe Anaser. Mai mult, îl invita, la el acasă, la un grătar.

Membrii clanului Duduianu au bătut și la ușa lui Dorian Popa și i-au cerut acestuia să le facă o dedicație video pentru unul din liderii lor de marcă, Anaser. Iar actorul s-a conformat, ba chiar i-ar fi plăcut situația în care se află și l-a invitat pe Anaser la un grătar, în curtea vilei sale. (CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA ARE PARTE DE UN ÎNCEPUT DE AN GREU: „A FOST DIAGNOSTICATĂ CU LEUCEMIE”)

Legătura dintre Dorian Popa și temutul interlop Anaser! Ce s-a întâmplat anul trecut

Într-o înregistrare video realizată în urmă cu un an, Dorian Popa îi urează ”La mulți ani” lui Anaser Duduianu. Dorian apare la bustul gol, alături de un văr și de un prieten al lui Anaser Duduianu. ”Hâtz, Anaserule, te pupăm, tată și te așteptăm la cel mai mare grătar când termină fratele tău palatul, alături de Tite și de al nostru Nelson. La mulți ani, tată, să fii sănătos și fericit”, așa sună urarea făcută de Dorian Popa pentru Anaser Duduianu, potrivit wowbiz.ro. (NU RATA: CUM S-A ÎMBRĂCAT DORIAN POPA ÎN NOAPTEA DINTRE ANI. FANII AU REACȚIONAT PE LOC)

Anaser Duduianu este și vărul primar al lui Emi Pian, cel care a fost ucis în luna august a anului trecut, într-o încăierare survenită la un joc de barbut. Anaser ar fi un tip coleric și extrem de agresiv. Nu ezită să pună mâna pe cuțit, de altfel, așa s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, la penitenciarul Rahova, când a avut un conflict cu sângeros cu un alt deținut, membru al unui clan rival. Anaser Duduianu este unul din interlopii care i-a amenințat pe maneliști că dacă nu-i vor da bani, vor avea de suferit.