Legătura dintre Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Ce părere are Carmen de la Sălciua

Publicat: 04/02/2020 | 09:34

Culiță Sterp este unul dintre artiștii cei mai căutați ai momentului. Participă la foarte multe evenimente alături de alți artiști din breaslă. Recent, Culiță Sterp s-a întâlnit în cadrul unui concert cu Vlăduța Lupău, una dintre cele mai sexy și mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere. Cei doi au marcat momentul printr-o fotografie pe care au făcut-o împreună.

La evenimentul la care au fost prezenți cei doi au mai fost și alți invitați, însă se pare că  Vlăduța Lupă și Culiță Sterp au ținut să se fotografieze neapărat împreună. Oare ce părere are Carmen de la Sălciua despre acest lucru? (CITEȘTE ȘI: CULIȚĂ STERP, ”TANC” DE 100.000 DE EURO: ”MAI ȚII MINTE ZILELE ÎN CARE TE RUGAI PENTRU TOT CE AI ACUM?”)

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua formează unul dintre cele mai controversate și iubite cupluri din show-biz-ul autohton. Cei doi au avut o relație cu năbădăi, au fost căsătoriți, dar au divorțat cu mare tamtam destul de repede. Iar când toată lumea credea că nu mai există nicio șansă, s-au împăcat.

Deși fotografia cu Vlăduța Lupău și Culiță Sterp a stârnit unele controverse în rândul fanilor, care și-au imaginat o posibilă relație, Carmen nu are de ce să își facă prea multe griji. Prezenți la același eveniment cei doi au făcut poza ca niște simpli colegi, care s-au întâlnit.

Atât Culiță Sterp, cât și Carmen de la Sălciua sunt extrem de plăcuți de către fani care îi susțin atât împreună cât și separat. Chiar dacă cei doi cântăreți de muzică de petrecere sunt doriți de multă lume se pare că sunt dedicați complet relației pe care o au și vor ca de data aceasta toate lucrurile să meargă bine.