Legătura amoroasă dintre Ella de la Puterea Dragostei și fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Jador a confirmat zonurile despre fosta lui iubită și Alex Bodi

Publicat: 08/06/2020 | 18:44

În urmă cu câteva luni, o bombă a cutremurat showbizul românesc: ”Alex Bodi și Ella de la Puterea Dragostei trăiesc o poveste de dragoste”. Fosta iubită a lui Jador a infirmat în permanență zvonurile, însă de curând cântărețul a dat-o în vileag și a confirmat tot ce se spunea în presă.

Imediat după divorțul de Bianca Drăgușanu în luna martie, Alex Bodi se pare că s-a grăbit să ajungă în ”brațele” uneia dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei. Întrebată fiind dacă zvonurile sunt adevărate, Ella a negat cu putință, însă a recunoscut că se cunosc și că există o amiciție între ea și fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

CITEȘTE ȘI: El a anunțat separarea, dar încă speră la o împăcare? Detaliul care îl dă de gol pe Răzvan Simion în ceea ce privește despărțirea de Lidia Buble

Surse din apropierea Ellei au susţinut atunci, pentru kfetele.ro, că frumoasa Ella ar fi fost contactată de Alex Bodi, chiar după separea oficială a acestuia de vedeta TV la notar, lăsând să se înțeleagă că ei se cunosc de ceva vreme și au și prieteni comuni.

”Între mine, nu a existat niciodată mai mult decât o amiciție, o prietenie. Da, am vorbit, dar am vorbit rar, noi avem prieteni în comun, înainte de a fi el cu Bianca, atunci l-am cunoscut. Așa că, nu e nimic, nu am avut nimic cu el, Doamne…

Probabil au vorbit niște persoane care ne cunosc, care au văzut niște conversații de ale noastre, dar nu este nimic adevărat din ceea ce se zvonește. Nu m-a sunat acum Alex, am înțeles că este cu Bianca, sper că nu se mai certe și sper să fie fericit. Eu mă bucur pentru oamenii care se iubesc, indiferent că este Bodi sau altcineva. Vreau să se iubească și să văd iubirea în cazul lor.

Eu chiar înțeleg relația lui Bianca, fiindcă și eu mă număr printre acele persoane care au relații asemănătoare, așa cum este cea cu Jador, cu despărțiri și împăcări, zic …nu te mai vreau să te văd, să te aud și când îl văd, cedez, fiindcă inima dictează. Așa este și în cazul lor”, a spus Ella atunci pentru WOWbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan și George Burcea, decizie neașteptată! Ce au hotărât după cinci luni de la despărțire

De curând, într-o intervenție prin Skype, Jador a dat-o de gol în direct la Puterea Dragostei pe bruneta Ella și a afirmat că s-a simțit trădat de ea din cauza idilei cu Alex Bodi.

”Dacă simțeam ceva mai mult, probabil eram împreună acum. N-a fost să fie. Dacă te credeam atât sinceră cu mine, jur că erai cu mine. Nu te-am simțit nici măcar atât”, i-a aruncat în față cântărețul, apoi, după ce a mai spus o serie de grozăvii despre Ella, a mai aruncat o bombă în fața colegilor.

CITEȘTE ȘI: Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat din nou! Cei doi au petrecut un weekend la mare și au uitat de neînțelegeri

”N-o mai vreau, păi ce eram eu pentru ea. Stăteam împreună și îmi zicea de Alex Bodi. Ce să vă mai spun…Se sunau și ea era cu mine! M-am simțit îngrozitor”, a declarat Jador exact despre perioada în care afaceristul de despărțise de Bianca Drăgușanu, iar Ella era în București și aveau o relație.