Le-am ”deschis” cadourile! Ce au primit vedetele de la Moș Crăciun

Publicat: 25/12/2019 | 21:08

Toată lumea știe că Moș Crăciun se gândește prima dată la copilași atunci când își umple tolba și încearcă, pe cât se poate, să le împlinească toate dorințele micuților. Asta nu înseamnă că oamenii mari sunt uitați! Nici vorbă de așa ceva! CANCAN.RO. SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a deschis cadourile vedetelor și vă arată ce au primit în noaptea de Ajun!

Loredana Chivu a așteptat cu sufletul la gură sărbătorile de iarnă. Iar Moș Crăciun, cu siguranță, nu a dezamăgit-o, pentru că a fost darnic cu ea și în acest an. Blondina a primit doar cadouri de firmă, de la Dior, Chanel și Gucci. Încântată din cale-afară, Loredana Chivu s-a fotografiat alături de bradul de Crăcium, dar și de cadourile pe care le-a primit. Așa cum ne-a obișnuit, blondina a ales o ținută sexy, iar fanii au fost în extaz după ce au văzut poza. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU, GAFA SFÂRȘITULUI DE AN! A DANSAT EROTIC ÎN CLUBUL BOA PÂNĂ A RĂMAS CU TOTUL LA VEDERE)

Moș Crăciun a fost darnic cu Loredana Chivu

Bianca Drăgușanu, cadou fabulos din partea soțului

Bianca Drăgușanu a fost răsfățată la maximum de soțul ei! În Ajunul Crăciunului, vedeta a desfăcut cadourile de sub brad împreună cu musculosul Alex, dar și cu alți prieteni de familie. Ei bine, Bianca a primit un telefon-bombă! Este vorba despre IMPULSE, primul telefon mobil ce poate efectua apeluri criptate prin blockchain și care a fost lansat în Dubai pe 31 martie 2019.

Vedeta s-a lăudat pe Instagram cu cadoul primit și a promis că le va povesti mai multe fanilor despre telefonul-minune! (VEZI ȘI: TOP 25 VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU ”GAFAT” EROTIC ÎN PUBLIC. CE POZIȚII OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, CARMEN BRUMĂ SAU LIDIA BUBLE)

Bianca Drăgușanu, cadou inedit din partea soțului

Adelina Pestrițu, răsfățată de tatăl copilului ei

Adelina și Virgil și-au dorit să îmbine utilul cu plăcutul, așa că au plănuit să deschidă, împreună, o afacere. Cei doi au visat, de multă vreme, la un magazin de bijuterii de lux, iar proiectul lor a prins ”viață”. Magazinul din buricul Capitalei și-a deschis porțile, iar cei doi sunt în culmea fericirii.

Și… alt cadou mai potrivit de Crăciun nu putea să-i facă Virgil soției sale! Adelina Pestrițu a primit o pereche de cercei cu diamante, care arată spectaculos! (VEZI ȘI: ADELINA PESTRIȚU, NEGOCIERI INTENSE CU ANTENA 1 ȘI KANAL D. AM AFLAT CE EMISIUNI I S-AU PROPUS)

Adelina Pestrițu a primit o pereche de cercei cu diamante

Oana Roman, o mulțime de cadouri sub bradul de Crăciun

Oana Roman s-a separat de soțul ei, însă, sărbătorile le vor petrece împreună, de dragul fiicei lor. Iar Moș Crăciun nu a uitat să treacă pe la casa lor! Sub bradul Oanei Roman erau o mulțime de cadouri. Atât pentru micuța Isabela, care a primit multe lucruri drăguțe, de la dulciuri până la hăinuțe și jucării… cât și pentru părinții ei. Oana Roman le-a arătat fanilor că a primit mai multe creme de față și de corp. (VEZI ȘI: OANA ROMAN A SPUS ADEVĂRUL DESPRE DESPĂRȚIREA DE SOȚUL EI: „MARIUS ESTE…”)

Micuța Isabela a primit o mulțime de cadouri

Anamaria Prodan, cadouri de lux!

Anamaria Prodan își petrece sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de soțul ei și copiii lor. Sub bradul spectaculos, decorat în nuanțe aurii, sexy-impresara s-a lăudat pe Instagram cu cadourile de lux pe care le-a primit. Numai punguțe și cutii de la branduri de firmă, că doar una e Anamaria Prodan! (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN A RĂBUFNIT DE ZIUA EI)

Anamaria Prodan, cadouri de lux

Familia Clonda-Cristea a găsit o mulțime de cadouri sub brad

Gabriela Cristea este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, un soț care o iubește necondiționat și două fetițe superbe. Prezentatoarea TV își petrece sărbătorile în sânul familiei, iar fericirea este la cote maxime! Moș Crăciun a trecut și pe la Tavi Clonda și soția lui și… a lăsat o mulțime de cadouri sub brad!

Cea mai fericită a fost fetița cea mare a cuplului, care a deschis cadourile rând pe rând și s-a bucurat de fiecare lucrușor în parte. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA A RECUNOSCUT! CÂT DE GREU ÎI ESTE VEDETEI CU DOI COPII)

Familia Clonda-Cristea a primit o mulțime de cadouri

Carmen Brumă a primit un parfum scump

Carmen Brumă și-a petrecut Crăciunul în sânul familiei, alături de Mircea Badea și băiețelul lor. Vedeta a primit din partea soțului ei un cadou clasic! Este vorba despre un parfum, pe care majoritatea femeilor îl adoră. Carmen Brumă s-a lăudat pe contul ei de Instagram cu darul de care este extrem de încântată. (VEZI ȘI: CARMEN BRUMĂ, FOTOGRAFIATĂ FĂRĂ HAINE. SOȚIA LUI MIRCEA BADEA APARE DOAR ÎN LENJERIE INTIMĂ)

Carmen Brumă a primit un parfum inedit

Lavinia Pîrva a primit ghetuțele dorite

Este primul an în care Lavinia Pîrva își petrece Crăciunul în trei! Bruneta se bucură de sărbătorile de iarnă, în sânul familiei, alături de Ștefan Bănică Jr. și băiețelul pe care îl au împreună. Lavinia i-a cerut Moșului o pereche de ghetuțe de firmă și… le-a găsit sub bradul de Crăciun! (CITEȘTE ȘI: LAVINIA PÎRVA A SPUS ADEVĂRUL DESPRE ȘTEFAN BĂNICĂ JR: „AȘTEPT SĂ…”)

Lavinia Pîrva a primit o pereche de ghetuțe