Lavinia Pîrva și-a pus silicoane! Soția lui Ștefan Bănică s-a transformat complet după naștere și face ravagii cu noul bust

Publicat: 02/03/2020 | 17:30

Lavinia Pîrva radiază pe zi ce trece. După ce a dat naștere unui băiat perfect sănătos anul trecut, vedeta a decis să-și facă schimbări radicale din punct de vedere fizic. Mai întâi aceasta a slăbit considerabil, apoi a recurs și la medicul estetician. Astfel că și-a făcut o mărire de buze, iar acum, tânăra mămică și-a pus și silicoane. Martore ale schimbărilor sale în bine sunt fotografiile superbe cu aceasta de pe contul său de Instagram.

Lavinia Pîrva știe cum să-și cucerească soțul chiar și după ce i-a dăruit un fiu. După o perioadă în care a stat în umbră, pentru creșterea copilului său și al lui Ștefan Bănică, Lavinia s-a orientat și către ”self-love” mai mult. Pentru a-și recăpăta complet încrederea în sine, vedeta a recurs la bisturiul medicului estetician, așa cum, de altfel, fac toate persoanele publice.

Într-una dintre cele mai recente fotografii ale sale de pe Instagram, Lavinia și-a etalat noul bust, impecabil, într-o bustieră caracteristică persoanelor care-și fac implant mamar. După cum bine știu cunoscătoarele, timp de câteva săptămâni de la operație, trebuie să porți o bustieră tipică silicoanelor, care să protejeze complet bustul o perioadă. Iar Lavinia Pîrva respectă categoric sfatul medicilor.

Recent, soția lui Ștefan Bănică a făcut și un anunț referitor la intervențiile estetice la care aceasta ar fi recurs, dat fiind faptul că fanii au asaltat-o cu întrebări despre cât de mult s-a schimbat la nivelul aspectului exterior.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!
Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!’
, a scris Lavinia Pârva pe contul ei de Instagram.