Lavinia Pîrva, pregătită cu sfaturi părințești pentru mămici. Soția lui Ștefan Bănică Jr. va prezenta o rubrică nouă la Pro TV

Publicat: 22/04/2021 | 14:19

Soția lui Ștefan Bănică Jr. va prezenta o rubrică la emisiunea „Vorbește lumea”de la Pro Tv. Cântăreața va fi prezentă o dată pe săptămână în platou pentru a vorbi despre sfaturi utile mămicilor.

Pentru că deja are experiență de doi ani, de maternitate, cu fiul ei Alexandru, Lavinia va putea venii cu sfaturi părințești, utile și fresh pentru tinerele mămici.

Lavinia Pîrva va aborda strict subiectele despre creșterea, educația și sănătatea celor mici, cât și temele ce țin de locuri de joacă, stomatologice și multe altele.

VEZI ȘI: Ce spune Lavinia Pîrva despre fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr! Cum se înțeleg cele două

Miercuri, 21 aprilie, soția juratului de la X Factor a anunțat pe contul ei de socializare că va începe noul proiect alături de Cove și Lora.

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag.

Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă. Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată.

Voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii.

De asemenea, vom discuta cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică.

Cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a declarat Lavinia Pîrva, notează click.ro.

NU RATA: Lavinia Pîrva, mărturii neașteptate despre Ștefan Bănică: “E mai exigent și mai panicat”. Cu cine seamănă fiul cel mic al cântărețului