Lavinia Pîrva, noua vedetă de la Pro Tv. Ce va prezenta soția lui Ștefan Bănică, dar și când va putea fi urmărită

Publicat: 22/04/2021 | 09:14

Lavinia Pîrva va face parte din echipa de televiziune a postului Pro Tv. În fiecare săptămână, vedeta va putea fi urmărită în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, unde va împărtăși din cunoștințele acumulate de când a devenit mămică. 

Artista va putea fi urmărită în fiecare săptămână la Pro Tv, unde va avea o rubrică în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. Vedeta va aduce în atenția părinților subiecte legate de creșterea, educația și sănătatea celor mici, cât și de teme care țin de locuri de joacă, stomatologice și multe altele.

Soția lui Ștefan Bănică a acceptat această provocare deoarece simte că a venit într-un moment foarte bun. Este în plin proces de învățare de când a devenit mămică și ar putea să abordeze o gamă variată de subiecte despre creșterea copiilor.

VEZI ȘI FOSTA IUBITĂ A LUI ȘTEFAN BĂNICĂ JR, PROBLEME FINANCIARE MAJORE

Lavinia Pîrva: „E o perioadă în care-mi ocup foarte mult timp învățând”

Artista va putea fi văzută în cadrul emisiunii o singură dată pe săptămână, cel mai probabil, în fiecare joi.

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag.

Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă. Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată.

Voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii.

De asemenea, vom discuta cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică.

Cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomatologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a declarat Lavinia Pîrva, notează click.ro.

CITEȘTE ȘI CE SPUNE LAVINIA PÎRVA DESPRE FIICA ANDREEI MARIN ȘI A LUI ȘTEFAN BĂNICĂ JR! CUM SE ÎNȚELEG CELE DOUĂ

Sursă foto: