Lavinia Pîrva, apel disperat pe Instagram după ce a cerut ajutorul unor specialiști. Ce a pățit soția lui Ștefan Bănică Junior

Publicat: 06/01/2020 | 18:12

În această seară, Lavinia Pîrva a lansat apel disperat pe Instagram, iar apropiații și fanii i-au scris imediat. Artista a făcut public mesajul îngrijorător după ce, iniția, ea a cerut ajutorul unor specialiști. Soția lui Ștefan Bănică Junior a fost pusă într-o situație extrem de delicată prin care, din nefericire, au trecut numeroase celebrități de la noi, dar și de peste hotare.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre viitorul fiului său, Alexandru. „Cea mai proastă idee e să…”

Lavinia Pîrva, apel disperat pe Instagram după ce a cerut ajutorul unor specialiști

Lavinia Pîrva a ajuns victima hackerilor, care i-au spart contul de Instagram. Cu puțin timp înainte de lăsarea întunericului azi, ea a urcat pe cunoscuta rețea de socializare o poză pe care era scris negru pe alb mesajul următor: “Profilul mi-a fost hack-uit! Vă rog să nu răspundeți la mesaje ce implică solicitarea datelor dumneavoastră personale! Nu le solicit eu!”.

Citește și: Secretul s-a aflat la mai bine de 2 ani de la nuntă. Motivul pentru care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în Bulgaria

La scurt timp după ce a lansat apelul de mai sus, soția lui Ștefan Bănică și-a updatat postarea și și-a informat apropiații și fanii că a rezolvat situația și că, în prezent, ea deține controlul asupra contului oficial de Instagram.

“Datorită ajutorului promt primit din partea specialiștilor de la @cybersmartdefence, am reușit să îmi recuperez contul, acum fiind securizat. Acum putem comunica în siguranță!”, a notat Lavinia Pîrva pe îndrăgita rețea de socializare.

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, mama lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva. Pe Andreea Marin o adora!

Lavinia Pîrva, în cabinetul esteticianului

Tot în cursul acestei zile, frumoasa cântăreață a mers în cabinetul esteticianului, unde și-a făcut un tratament facial cu un aparat revoluționar. Lavinia Pîrva s-a lăsat filmată în timpul procedurii de înfrumusețare, iar imaginile le puteți vedea în galeria foto a articolului.

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă a avut loc în România, iar nunta și petrecerea au fost organizate în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Soția lui Ștefan Bănică a născut pe 16 mai 2019. Fiul ei și al artistului a fost numit Alexandru Bănică, iar prenumele nu a fost ales la întâmplare.