Lavinia Pîrva a spus adevărul despre Ștefan Bănică Jr: „Aștept să…”

Publicat: 16/12/2019 | 17:02

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au trecut ”testul timpului”, iar iubirea lor demonstrează că sunt suflete-pereche. Părinți fericiți, cei doi își se completează unul pe celălalt și îmbină carierele artistice cu viața de familie.

Lavinia îl susține, necondiționat, pe Ștefan Bănică Jr., iar în această perioadă a sfârșitului de an a dorit să-i transmită un mesaj sugestiv. În fotografia alăturată mesajului, Lavina Pîrva este îmbrăcată foarte elegant, primind aprecieri din partea internauților pentru ținuta aleasă pentru concertul lui Ștefan Bănică Jr. de la Sala Palatului.

„În fiecare an aștept cu nerăbdare această seară. Concertul de Craciun @stefanbanica.official. Un spectacol plin de emoție și energie. Te iubesc, dragul meu, și sunt alături de tine! #concert #music #christmas #showlive”,  a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei.

Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior, căsătorie ”la secret”

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a fost organizată în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.