Lavinia Petrea, confesiuni din izolare: ”Nu avem ajutor de niciun fel, nu a fost ușor” Prezentatoarea de la Pro Tv are trei copii

Publicat: 08/05/2020 | 14:20

Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor de dimineață de la Pro TV, a făcut mărturisiri despre perioada de pandemie, căreia i-a făcut față cu multă dificultate. Frumoasa blondina este mamă a trei copii.

Lavinia Petrea a întâmpinat o problemă destul de serioasă odată cu instaurarea stării de urgență în România. Deodată, frumoasa prezentatoare de știri s-a văzut singură și neajutorată cu trei copii. Bineînțeles, soțul i-a fost alături, însă amândoi a trebuit să-și modifice programul obișnuit de lucru, astfel încât să poată să aibă grijă de cei trei micuți. Într-un interviu pentru Viva, Lavinia a povestit cum s-a descurcat în aceste două luni de criză.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru, sfaturi financiare, în plină criză pandemică. Ce ar face acum cu 100 de euro. “Sunt multe site-uri cool!”

„Este pentru prima dată de când îi avem pe toți cei trei copii și nu primim ajutor de niciun fel pentru atâta vreme. Părinții mei nu au trecut de pragul de 65 de ani, dar pentru protecția lor și a noastră am considerat că e mai bine să nu mai intrăm în contact în această perioadă.  Socrii mei, care și ei erau foarte prezenți fizic în viața noastră, sunt mai în vârstă și trebuie să-i protejăm.
În plus, cei trei copii mergeau la grădiniță.

Tocmai o integrasem si pe cea mai mică în colectivitate. Deci, totul s-a schimbat peste noapte și a trebuit să ne organizăm noi doi în așa fel încât să mergem la serviciu, dar să și avem grijă de copii.  Soțul meu și-a schimbat puțin programul și merge la birou la 11, după ce ajung eu acasă, și evident, ca să recupereze, vine seara mai târziu.

Nu a fost foarte ușor să ne adaptăm mai ales că, pe lângă îngrijirea copiilor, sunt atâtea lucruri de făcut, dar acum chiar suntem bine.

Cheia a fost organizarea și un program stabilit pentru copii. Aici mă ajută și faptul că Mathias și Klara fac grădiniță online. Ei știu că au o treabă de punctat care le face și plăcere, mai ales lui Mathias, iar apoi au o mareee poftă de joacă”, a povestit Lavinia petrea pentru revista VIVA!