Laurette și-a făcut testul pentru coronavirus, după ce s-a întors de la Milano. “Mi-am făcut analizele și…” Mulatra ar putea ajunge pe masa de operație

Publicat: 15/03/2020 | 15:21

Laurette Attindehou s-a întors de la Milano cu puțin timp înainte ca Organizația Mondială a Sănătății să anunțe pandemie de coronavirus. Imediat, și-a anunțat fanii, pe o rețea de socializare, că are probleme de sănătate, iar aceștia erau ferm convinși că mulatra a fost infectată cu COVID – 2019, mai ales că revenea din Italia.

Citește și:  Bărbații au crezut că nu văd bine!!! Dar Laurette chiar a făcut-o: “Sunt singură, dar…!”

Pentru e elimina orice suspiciune, Laurette Attindehou s-a prezentat la medic, pentru un control amănunțit. Din fericire, vedeta a ieșit negativ la testul pentru coronavirus. Totuși, a făcut și un examen gastro-enterologic, în urmă căruia ar putea ajunge pe masa de operație dacă se confirmă că suferă de litiază biliară (pietre la fiere).

Mi-am făcut analizele așa cum am promis, nu puteam să risc, am un copil acasă. Nu am coronavirus, calmați-vă! E vorba de alte probleme de sănătate”, a declarat Laurette potrivit click.ro.

Citește și: Ludovic Orban, noi măsuri pentru combaterea răspândirii coronavirusului

În România, s-a decretat stare de urgență!

Klaus Iohannis, președintele României, a declarat sâmbătă, la Palatul Cotroceni, că va decreta stare de urgență în toată țara începând de luni. Această decizie vine în contextul pandemiei de coronavirus, iar România nu este primul stat care trece la o astfel de etapă.

Conform OUG nr.1/1999 referitoare la starea de asediu şi starea de urgenţă, acestea privesc situaţii de criză ce impun măsuri excepţionale care se instituie în cazuri determinate de apariţia unor pericole grave la adresa apărării ţării şi securităţii naţionale, a democraţiei constituţionale ori pentru prevenirea, limitarea sau înlăturarea urmărilor unor dezastre.

(VEZI AICI: CE MEDICAMENT NU TREBUIE SĂ IEI ÎN CAZ DE CORONAVIRUS!)

Starea de urgenţă reprezintă ansamblul de măsuri excepţionale de natură politică, economică şi de ordine publică aplicabile pe întreg teritoriul ţării sau în unele unităţi administrativ-teritoriale care se instituie în următoarele situaţii:

a) existenţa unor pericole grave actuale sau iminente privind securitatea naţională ori funcţionarea democraţiei constituţionale;

b) iminenţa producerii ori producerea unor calamităţi care fac necesară prevenirea, limitarea sau înlăturarea, după caz, a urmărilor unor dezastre.”

Starea de urgenţă se poate institui pe o perioadă de cel mult 30 de zile.