Laurette s-a pozat goală pentru fostul iubit secret. „Nu sunt fotografii vulgare, sunt artistic făcute”

Publicat: 10/01/2021 | 23:46

Nu mai puțin de 25 de fotografii nud i-a dăruit Laurette celui care, timp de un an, i-a fost iubit! De la distanță însă, pentru că este un afacerist străin. Artista l-a ținut „la secret”, dar cei doi aveau să se despartă tocmai din cauza distanței care i-a separat în marea parte a timpului. Iar pandemia a curmat orice fel de speranță. O ultimă dorință a avut iubitul topit după Laurette: albumul cu pozele, cadou de ziua lui! Povestea o spune chiar artista, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Laurette s-a axat mult pe cariera artistică după divorț, scoțând chiar câteva piese care au ajuns în topuri. De viața sentimentală nu s-a prea ocupat. Așa a dat de înțeles… Pentru că frumoasa mulatră și-a ținut ascuns noul iubit, un afacerist străin, timp de un an.

„Ne-am cunoscut la un restaurant”

Relația de la distanță a fost copleșitoare, iar pandemia le-a retezat celor doi orice speranță la un viitor împreună. Chiar Laurette spune povestea!

”Acum câteva luni în urmă s-a întâmplat. Aveam pe cineva, dar nu s-a știut, am ținut la secret. Aproape un an am fost într-o relație cu el. E la distanță, însă. Nu e român… Ne-am cunoscut la un restaurant, în România, el a venit aici cu afaceri, s-a întâlnit cu niște parteneri”, zice Laurette.

Cele două fotografii nud pe care Laurette le-a înrămat și le-a pus la ea în cameră

„Pur și simplu distanța ne-a făcut să ne despărțim”

Cum s-au întâlnit cei doi? Din întâmplare, la un restaurant, unde ochii bărbatului nu s-au mai dezlipit de ea. ”Totul a fost întâmplător. M-a văzut la o masă, eram cu niște prietene. S-a ridicat și m-a așteptat. Ne-am intersectat pe hol. S-a prezentat, a spus cine e și că îi place de mine.

I-am dat doar adresa de mail. Atât. Vreo două luni am vorbit așa, cu mailuri. Apoi i-am dat telefonul. Și a început, practic, relația. Ne vedeam rar. De aceea s-a și pus punct, până la urmă. Nu ne-am certat, pur și simplu distanța ne-a făcut să ne despărțim. A venit și pandemia și chiar nu ne mai vedeam deloc”, continuă povestea Laurette. (CITEȘTE ȘI: CUM A ”COMBINAT-O” TZANCA URAGANUL PE LAURETTE: ”M-A SUNAT ȘI … SUNT IUBITA LUI!”)

Laurette i-a făcut cadou fostului iubit fotografiile ei nud

Despărțiea nu a fost cu lacrimi, pentru că amândoi și-au dat seama de situație. Au rămas prieteni, dar bărbatul a vrut de la ea o amintire… Și ce amintire!! Chiar de ziua lui. ”I-am făcut cadou un set de fotografii. M-a rugat dacă nu aș putea să-i fac un cadou de ziua lui un album cu pozele mele, nud. I-am spus că da. Astea două pe care le-am făcut tablouri și le-am pus la mine în casă mi-au plăcut foarte mult. Pe celelalte nu le am, doar pentru el le-am făcut. Cred că vreo 25 de fotografii. Sunt poze foarte sexy, nud toate și foarte frumoase. Nu sunt vulgare, sunt artisic făcute”, spune Laurette. (NU RATA: NOUL TRANSFER AL LUI DINAMO, ”CORUPT” DE LAURETTE. ”MI-A DAT MESAJ!”)

Laurette i-a făcut un cadou de despărțire fostului iubit: album cu pozele ei sexy

Nu-i este deloc teamă că fotografiile ar putea ”invada” spațiul public. Și chiar dacă s-ar întâmpla, nu ar fi deloc o problemă. ”Am mare încredere în el. E un om de afaceri, un om de cuvânt, nu și-ar permite niciodată să le dea în spațiul public. Îi place foarte mult de mine, de aceea le-a vrut, doar pentru el. E un om corect. Păi eu nu-i dădeam oricui asemenea poze. Și chiar dacă ar apărea, sunt niște poze foarte frumoase”, a încheiat Laurette, care acum se pregătește pentru o nouă lovitură de imagine, un nou set de poze sexy, de data aceasta fără dedicație.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.