Laurette s-a combinat cu fostul soț al unei vedete de la noi?! Gestul romantic făcut de mulatră în văzul lumii

Publicat: 21/01/2020 | 11:55

“Laurette s-a combinat cu fostul soț al unei vedete de la noi?!” – asta s-au întrebat mulți dintre cei care au văzut imaginile apărute ieri cu cei doi protagoniști împreună. Mai mult, celebra mulatră a făcut un gest romantic în văzul lumii.

Laurette și Dragoș Stanciu formează un cuplu?!

Laurette și Dragoș Stanciu formează un cuplu doar în sala de sport sau și în viața personală? E o întrebare la care vor răspunde – sau nu! – cei doi, care ieri s-au filmat unul pe celălalt în timp ce făceau exerciții într-un centru de fitness cunoscut din București. Dacă pe una dintre filmările urcate pe Instagram Stories, vedeta de ciocolată a scris mesajul: “Work with #dragoshrazvan (n.r.: Mă antrenez cu Dragoș Răzvan)”, pe alte imagini ea doar l-a etichetat și a pus un filtru pe care… de obicei, îl folosesc doar îndrăgostiții! Și asta pentru că sunt multe inimioare, după cum puteți vedea în poza din stânga colajului de mai jos – mai multe pozecu cei doi puteți vedea în galeria foto a articolului

Citește și: Top 50 – Cele mai sexy posterioare din showbiz. Ce poziții ocupă Andra Măruță, Bianca Drăgușanu și Laurette

Dragoș Stanciu și fosta lui soție, Elena Ionescu, au divorțat la un an și jumătate de mariaj. Separarea oficială, cu acte, s-a produs în august 2019 și cei doi foști parteneri și-au propus să păstreze o relație amiabilă de dragul fiului lor.

Laurette și Dragoș Stanciu s-au antrenat ieri împreună la o sală de fițe din București © Instagram Stories
Laurette și Dragoș Stanciu s-au antrenat ieri împreună la o sală de fițe din București © Instagram Stories

Laurette are o fiică dintr-o relație anterioară. Iar Dragoș Stanciu are un băiat cu fosta lui soție, Elena Ionescu.

Citește și: Decizia luată de Laurette după ce fiica ei a fost umilită și bruscată de colegi la școală: “Da, mi-am cumpărat o…”