Laurette, poze incendiare în prag de Crăciun! Are lenjerie intimă? GALERIE FOTO

Publicat: 21/12/2020 | 08:33

Imaginile sunt, de-a dreptul, incendiare, iar protagonista este Laurette! De mai bine de două săptămâni, frumoasa mulatră își ”încendiază” fanii cu fotografii la care aceștia fac ochii cât cepele. Și are ce arăta!

Laurette este pregătită pentru sărbătorile de iarnă, nu a mai avut răbdare cu pomul, pe care deja l-a împodobit, dar adevărata provocare vine de la ședințele foto mai mult decât reușite! Iar bruneta nu ratează nicio ocazie pentru a urca pe rețelele de socializare imagini spectaculoase, în diferitele ipostaze în care se află. Fanii nu au stat pe gânduri și i-au comentat aparițiile. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI INTERZISE MINORILOR! LAURETTE, APARIȚIE INCENDIARĂ ÎN NOUL VIDEOCLIP)

Laurette își continuă ascensiunea muzicală! Ultima piesă, cu Tzancă Uraganul

În câteva poze Laurette dă senzația că nu are lenjerie intimă, dar asta rămâne, din nou, un mister, la care admiratorii ei au destul timp de meditat. Laurette nu este la prima astfel de experiență. Ea și-a mai ”chinuit” fanii tot cu o astfel de apariție sexy, cu multe semne de întebare.

Altfel, Laurette își continuă ascensiunea artistică, relansată chiar odată cu începutul pandemiei de coronavirus. Fostul model și-a lansat cea de-a treia piesă muzicală din proiectul său African Queen. Apoi, avea să colaboreze cu Tzancă Uraganul, celebrul manelist.