Laurette începe să chelească?! „Ar trebui să stea vreo doi ani fără extensii sau codițe”

Publicat: 12/05/2021 | 16:23

Pentru Laurette, anul 2021 se pare că este unul destul de greu deja, pentru că se confruntă cu mai multe probleme. Nu vorbim doar despre scandalul ei cu bărbatul care a acuzat-o că se prostitutează, dar, și din cauza acestui fapt, apoi a procesului cu acel om, Laurette a trebuit să își limiteze foarte mult aparițiile ei incitante de la TV și de pe rețelele de socializare, fapt care se pare că i-ar fi încurcat planurile și afacerile. Dar, mai mult, bruneta se pare că ar suferi de o boală gravă.

Surse din anturajul sexy-mulatrei ne-au dezvăluit că Laurette ar fi îngrijorată de o boală pe care se pare că o are: alopecia. Mai precis, faptul că își pierde părul, acesta rărindu-se până spre a ajunge la o posibilă dispariție.

„Nu cred că ați văzut-o decât de câteva ori la TV sau în poze doar cu părul ei natural, căci mereu, de peste 12-13 ani, Laurette își pune extensii, codițe rasta aplicate sau peruci, fapt care i-a afectat foarte mult rădăcina firului de păr. A început să aibă părul foarte rar mai ales în zona tâmplelor și în față”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul brunetei. (VEZI ȘI: CE S-AR FI ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎN CAMERA DE HOTEL UNDE A FOST AGRESATĂ LAURETTE)

Părul lui Laurette pare în pericol

Iar imaginile postate chiar de ea, acum câteva săptămâni, par să indice că, din nefericire, mulatra chiar a început să aibă probleme.

Cum și-ar fi distrus Laurette părul

Laurette și-a distrus părul pentru că, de la 18 ani, ea a tot avut extensii și peruci care, purtate în mod excesiv, distrug rădăcina firului de păr. Când nu lași părul să respire și mereu ori îl acoperi, ori îi pui extensii care trag de rădăcină, la un moment dat, peste 50% din rădăcinile firului de păr vor ceda, și locul rămas va fi gol.

Doar un implant de păr poate salva situația. Laurette nu stă bine acum, ar trebui să nu se mai încăpățâneze și să vrea să arate mereu perfect, ci să stea o perioadă de vreo doi ani fără extensii sau codițe de niciun fel, ca să se regenereze părul”, ne-a mai dezvăluit sursa citată.

(NU RATA: BĂRBATUL ACUZAT CĂ A AGRESAT-O PE LAURETTE VORBEȘTE ÎN PREMIERĂ. „A VENIT SĂ IA BANII PE PROSTEALĂ”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.