Laurette, experiență terifiantă după ce coronavirusul a ”lovit” Italia: ”Am crezut că sunt într-un film de groază, cu zombi!”

Publicat: 25/02/2020 | 23:33

Laurette ”fuge”, o dată pe lună, din țară! Nu pentru că nu-i place aerul ”carpatin”, ci pentru că și-a propus să viziteze, să admire peisaje, orașe celebre și multe altele. Doar că acum a eșuat în alegerea momentului. Frumoasa mulatră a decolat vineri dimineață către Milano, acolo unde au așteptat-o verii ei stabiliți în capitala modei. Părea perfect, dar… CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă dezvăluie experiența pe care Laurette a trăit-o acolo unde a ”lovit” coronavirusul.

”Acum două săptămâni mi-am luat biletul de avion. Am plecat vineri dimineața, iar la amiază a izbucnit totul. Coronavirus… Au început să curgă telefoanele din România!” Așa își începe povestea, care avea să dureze trei zile, Laurette. O dată pe lună, simpatica mulatră pleacă din țară. Acum, a ales Milano, doar că … (CITEȘTE ȘI: LAURETTE A LUAT MĂSURI DUPĂ CE FIICA I-A FOST AGRESATĂ LA ȘCOALĂ… I-A PUS ”BODYGUARD” PUȘTOAICEI!)

Laurette a ajuns la Milano chiar atunci când s-a instalat isteria coronavirus

Au sunat de la școala Selenei

A ajuns în Italia, fericită că-și va revedea verii stabiliți acolo și va avea trei zile de recreere totală. Chiar atunci a izbucnit ”coronavirusul”! ”Am aflat acolo că muriseră trei oameni și 164 erau infestați. Nu m-am speriat, dar am văzut că acolo, în Milano, că magazinele erau aproape goale, ca și rafturile… Lume puțină pe stradă, chiar și la Dom, unde, de obicei, sunt foarte mulți oameni”, povestește Laurette.

Tot ea spune că ar fi anulat plecarea, chiar pierzând banii pe biletul de avion, dacă totul s-ar fi petrecut cu o zi mai devreme. ”Dacă s-ar fi întâmplat asta înainte cu o zi de a plecat, renunțam la Italia. Eu plec din țară, în diverse locuri, o dată pe lună. Acum am ales Milano, pentru că am și niște rude acolo, cunoștințe…”, dezvăluie Laurette. (NU RATA: LAURETTE ARUNCĂ BOMBA! CE CARIERĂ VREA SĂ ÎNCEAPĂ LA 35 DE ANI

A fost sunată de la școala unde învață fiica ei, Selena (8 ani), pentru că oamenii erau bulversați. ”E ciudat, dacă te uiți la ce se întâmplă. Uite, m-au sunat de la școală și m-au întrebat dacă fetița e cu mine. Nu era cu mine…. Am lăsat-o acasă”, mai mărturisește Laurette.

Laurette obișnuiește să meargă o dată pe lună în străinătate

Laurette Atindehou a povestit și cum e viața pe stradă în Milano. Nu s-a speriat, dar a rămas mirată de ce se întâmpla la metrou. ”Coborau din metrou, zic, așa, ca imagine, cu măști de protecție. Ca-n filme erau. Am crezut că sunt într-un film de groază, cu zombi”, spune Laurette.

Mama Laurettei, speriată!

Fosta prezentatoare tv a mai povestit, pentru CANCAN.RO, că mama ei habar nu avea că este plecată în Italia, iar când a aflat, a pus, imediat, mâna pe telefon: ”Mama nici nu știa că am plecat în Italia. M-a sunat, m-a întrebat ce și cum… Era speriată. Am liniștit-o.” (VEZI AICI: LAURETTE, CEL MAI DIFICIL MOMENT DIN VIAȚA SA)

Laurette mai dezvăluie că a avut ceva de tras pe Otopeni, după ce a a aterizat în țară. ”Am vrut să schimb biletul, să trec prin Paris, dar am văzut că nu e chiar așa… Am aterizat la 18 și ceva, două ore am stat la coadă la aeroport. Unii nu reușiseră să-și completeze formularele pe care ni le-au dat în avion, le-au făcut atunci”, a încheiat aventura Laurette  Laurette.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)