Laurette dă o fugă până la noul iubit, în plină pandemie: ”Mă duc la Londra să mă izolez 3 zile și 3 nopți cu…”

Publicat: 09/05/2020 | 16:08

Nu a stat deloc degeaba Laurette în plină pandemie de coronavirus! În afara grijilor permanente de mamă, frumoasa mulatră a lucrat și pentru cariera ei artistică. Chiar pe 1 Mai a scos o piesă, alături de KC Pozzy, fără a-i ”zugrăvi” clipul, pentru că e nevoie de studio, iar strictele ordonanțe au blocat-o. Pozzy… Cine este domnul Pozzy? Laurette dezvăluia că nu are de ceva timp iubit, dar l-a creionat pe cel care îi va fi. Chiar Pozzy se încadrează în ”portretul robot” pe care l-a făcut vedeta! Și chiar pentru el se gândește să ”evadeze” atunci când se vor ridica restricțiile, pe 15 mai. Direct la Londra vrea să aterizeze Laurette. Trei zile și trei nopți… Sună frumos! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are dezvăluirile exclusive despre începutul vieții de ”relaxare” a artistei! 

CITEȘTE ȘI: LAURETTE A AJUNS LA SPITAL: ”AM VĂZUT STELE VERZI!”

Laurette se relansează pe piața muzicală! A început drumul chiar în plină pandemie de coronavirus și, în ciuda stresului pe care orice om îl are, i-a ieșit! Piesa scoasă alături de KC Pozzy a prins, doar că e nevoie și de un clip, spectaculos îl vrea ea, pe care îl va filma cât de curând. La Londra! Că acolo are Pozzy studioul. Dar cine este Pozzy pentru frumoasa mulatră născută în Brăila? Ei, din vorbele ei ”mieroase”, ar fi noul iubit! Ea spune că nu! Nu încă, ”cine știe, poate…”, zice Laurette, dar direct la el, la Londra, va ateriza atunci când se va putea. ”M-am plictisit, vreau să plec. Am de filmat un video în Londra, mă așteaptă gașca acolo. Am stat singură în perioada izolării și aștept să plec, să stau izolată trei zile și trei nopți acolo cu Pozzy!”, a dezvăluit Laurette, pentru CANCAN.RO.

Laurette l-a impresionat pe produătorul cu studio în Londra

Artista a explicat, apoi, ce va face în perioada pe care o va petrece la Londra. ”Vom lucra, cu echipa, la proiectul nostru muzical, piesele, clipul…”.  Pozzy este un artist cunoscut în Londra, iar alături de el, Laurette a scos piesa African Queen. ”Sunt foarte încântată de cum a ieșit, aștept cu nerăbdare să ajung în Londra să filmăm și videoclipul. O să vină și el în țară, în România, pentru că vor fi și alte proiecte muzicale”, a dezvăluit Laurette. (NU RATA: LAURETTE, APEL DISPERAT PE FACEBOOK DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: “RUGAŢI-VĂ CA LUCRURILE ACESTEA SĂ…”)

S-au cunoscut într-un club din Londra

Laurette și KC Pozzy s-au privit în ochi pentru prima data în urmă cu ceva ani, într-un club din Londra, metropolă după care frumoasa mulatră este topită. Au intrat în discuții, iar atunci s-a înfiripat ceva între ei, ceva ”muzical”! Au păstrat legătura, iar de curând a ieșit și prima piesă, una de care artista româncă este foarte mândră. ”Are studio, are casă de producție în Londra, la el vom înregistra”, spune Laurette.

Laurette, despre Pozzy: ”E foarte mișto!”

Laurette Atindehou, manechinul român cu rădăcini africane, a lansat o nouă piesă, intitulată „African Queen”, în colaborare cu renumitul rapper stabilit în Londra, KC Pozzy. O piesă dance cu influențe orientale, iar tema principală este o linie melodică balcanică de saxafon. S-a întâmplat chiar de 1 Mai! Dar, se pare, pentru frumoasa mulatră e mai mult decât piesă… (CITEȘTE ȘI: LAURETTE, CAMUFLATĂ DIN CAP PÂNĂ-N PICIOARE! CE MESAJ A TRANSMIS FRUMOASA MULATRĂ: ”NU UITAȚI…”)

„Sunt tare încântată și fericită pentru noul meu proiect. Pe viitor, pregătim și un video pentru această piesă, dar așteptăm să treacă perioada pandemiei. Ar fi trebuit să filmăm videoclipul în Londra, dar din păcate nu am mai putut pleca tot din cauza pandemiei. În acest momement, lucrez și la alte piese, cu artiști din Africa. Sper să vă placă și să ne revedem în curând cu bine”, a declarat atunci Laurette pentru CANCAN.RO. Avea să dezvăluie, câteva zile mai târziu, că interpretul alături de care cântă, KC Pozzy, îi este foarte simpatic!

Se pare că Pozzy a cucerit-o pe Laurette

 

„Trebuia să vină ca să promovăm piesa la toate emisiunile, iar eu trebuia să merg la Londra. El e foarte încântat să vină în România. Nu am vorbit de nuntă. E foarte mișto și ca om și ca artist”, a declarat Laurette, la emisiunea Star Matinal, de pe Antena Stars.

AFLĂ ȘI: LAURETTE, EXPERIENȚĂ TERIFIANTĂ DUPĂ CE CORONAVIRUSUL A ”LOVIT” ITALIA: ”AM CREZUT CĂ SUNT ÎNTR-UN FILM DE GROAZĂ, CU ZOMBI!”

Artista spunea, în urmă cu mai bine de două luni, că este singură, iar pe bărbatul visurilor sale îl vede în primul rând ”tânăr și frumos”, dar să fie și ”un om bun la suflet”. Se pare că toate cerințele sunt îndeplinite pentru Laurette.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)