Laurette, camuflată din cap până-n picioare! Ce mesaj a transmis frumoasa mulatră: ”Nu uitați…”

Publicat: 08/04/2020 | 16:37

Laurette a tras o spaimă soră cu moartea în februarie, când în România încă nu ajunsese epidemia de coronavirus. Frumoasa mulatră se afla în Italia, iar veștile dispre țara ei natală nu erau deloc bune. S-a întors, nu a intrat în carantină, pentru că încă nu se decretase legea. Apoi, situația a degenerat: pandemie. Iar Laurette respectă, de atunci, întocmai regulile impuse de autorități. Ce fac Laurette și fiica ei Selena, de doar 8 anișori, toată ziua? (CITEȘTE ȘI: 50 DE MEDICI OFERĂ GRATUIT CONSILIERE PE PLATFORMA MEDICI PENTRU ROMÂNIA. ESTE ÎNSĂ NEVOIE DE MAI MULȚI VOLUNTARI!)

Chiar vedeta a explicat cum decurge viața, zi de zi, la izolare, pe pagina de socializare.

”Bună dimineața, ce faceți astăzi ?!!

Eu am deja programul făcut.

Mic dejun

Curățenie în casă

Gătesc pentru prânz

Mă aranjez puțin

Iar curățenie în casă

Pun ceva haine în mașina de spălat

Mă duc prin dressing, poate găsesc ceva haine de aranjat.

Ies în grădină, fac ceva curățenie

Plimb câinele pe strada din fața casei

Pe seară, ies cu fetița la o plimbare cu bicicleta, aproape de casă

Pregătim cina

Curățenie în bucătărie

Netflix

Rugăciune

Somn de bună voie

Hai, vă pup!

Sănătate

#stayhome

#poartamasca

#staysafe

Și, vă rog, fără răutăți, să fim mai buni ❤️???????????????????? Trecem noi și peste asta ????

Nu uitați să vă spălați pe mâini !!!”, a scris Laurette. (NU RATA: ANUNȚUL FĂCUT DE CNAS, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS: ”PENTRU A EVITA…”)

Și-a făcut testul

Pentru e elimina orice suspiciune, Laurette Attindehou și-a făcut tstul pentru coronavirus. Fusese în Italia, după cum am precizat mai sus, iar multe cunoștințe și chiar fani își puneau semne de întrebare. Din fericire, vedeta a ieșit negativ. Totuși, a făcut și un examen gastro-enterologic, în urmă căruia ar putea ajunge pe masa de operație dacă se confirmă că suferă de litiază biliară (pietre la fiere). (VEZI AICI: ANTONIA, DECLARAȚIE DE IUBIRE PENTRU ALEX VELEA DUPĂ CE ACESTA A LANSAT O NOUĂ PIESĂ ALĂTURI DE GOLDEN GANG)

Mi-am făcut analizele așa cum am promis, nu puteam să risc, am un copil acasă. Nu am coronavirus, calmați-vă! E vorba de alte probleme de sănătate”, a declarat Laurette potrivit click.ro.