Laurette, apel disperat pe Facebook din cauza coronavirusului: “Rugaţi-vă ca lucrurile acestea să…”

Publicat: 10/03/2020 | 23:31

Laurette a lansat în această seară un apel disperat pe Facebook din cauza coronavirusului. Cunoscuta vedetă de ciocolată i-a îndemnat pe apropiați și fani să se roage în această perioadă dificilă pe care o traversează întreaga lume și a publicat câteva versete.

Citește și:  Bărbații au crezut că nu văd bine!!! Dar Laurette chiar a făcut-o: “Sunt singură, dar…!”

Laurette, apel disperat pe Facebook din cauza virusului mortal

Cu câteva ore înainte de miezul nopții, Laurette a făcut o postare prin care a stârnit controverse. Ea a așternut pe pagina sa de Facebook câteva paragrafe din Bibile și, în final, i-a îndemnat pe toți la rugăciune, în speranța că astfel, virusul mortal din China va fi eradicat în curând.

Citește și: Ludovic Orban, noi măsuri pentru combaterea răspândirii coronavirusului

“«Când veţi auzi despre războaie şi veşti de războaie, să nu vă înspăimântaţi, căci lucrurile acestea trebuie să se întâmple. Dar încă nu va fi sfârşitul. Un neam se va scula împotriva altui neam şi o împărăţie, împotriva altei împărăţii; pe alocuri vor fi cutremure de pământ, foamete şi tulburări. Aceste* lucruri vor fi începutul durerilor.

Fratele va da la moarte pe frate-său şi tatăl, pe copilul lui; copiii se vor scula împotriva părinţilor lor şi-i vor omorî. Cine va fi pe acoperişul casei să nu se coboare şi să nu intre în casă, ca să-şi ia ceva din ea. Şi cine va fi la câmp să nu se întoarcă să-şi ia haina. Vai* de femeile care vor fi însărcinate şi de cele ce vor da ţâţă în zilele acelea. Rugaţi-vă ca lucrurile acestea să nu se întâmple iarna.
Pentru că* în zilele acelea va fi un necaz aşa mare, cum n-a fost de la începutul lumii pe care a făcut-o Dumnezeu până azi şi cum nici nu va mai fi vreodată. Tot aşa, când veţi vedea aceste lucruri împlinindu-se, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşi. Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta până nu se vor împlini toate aceste lucruri. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele* Mele nu vor trece.

Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu ştie nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Luaţi seama* , vegheaţi şi rugaţi-vă, căci nu ştiţi când va veni vremea aceea. Vegheaţi* dar, pentru că nu ştiţi când va veni stăpânul casei: sau seara, sau la miezul nopţii, sau la cântarea cocoşilor, sau dimineaţa.Rugati va ? Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele, căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, mândri, defăimători, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, vorbitori de rău, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, trădători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu». God Bless România (n.r.: Dumnezeu să binecuvânteze România) rugați-va!!!”, a scris mulatra pe contul ei oficial de Facebook.

Citește și: Laurette a încins internetul! Mulatra s-a lăsat fotografiată… topless

Laurette a făcut publice câteva rânduri prin care a stârnit controverse © Facebook
Laurette a făcut publice câteva versete prin care a stârnit controverse © Facebook

Citește și: Laurette, experiență terifiantă după ce coronavirusul a “lovit” Italia: “Am crezut că sunt într-un film de groază, cu zombi!”