Laurette ajunge la cuțit. “Am izbucnit în plâns în fața doctorului!” Care este motivul pentru care trebuie, urgent, să se opereze

Publicat: 10/04/2020 | 14:06

Laurette Attindehou nu trece deloc prin momente fericite. În urma unui control amănunțit, s-a constatat că mulatra are pietre la bilă, iar medicii i-au recomandat să se opereze cât mai rapid. A amânat, din păcate, momentul, dar promite că va ajunge pe mâinile medicilor imediat după ce criza pandemică va lua sfârșit.

VEZI AICI: LAURETTE, CAMUFLATĂ DIN CAP PÂNĂ-N PICIOARE! CE MESAJ A TRANSMIS FRUMOASA MULATRĂ: ”NU UITAȚI…”

Va trebui să îmi fac o operație la bilă și trebuia să mi-o fac de acum două săptămâni. Mi-a fost prescris un tratament, dar în ultima perioadă nu și-a mai facut tratamentul și am avut niște dureri mai mari. Sunt acolo niște pietricele care se măresc pe zi ce trece, din cauza stresului, din cauza supărărilor, din cauza alimentației. Am izbucnit în plâns în fața doctorului, când mi-a zis că trebuie să mă operez. Trebuie să mă țin de tratament zilnic și mi-a spus că după ce se termină nebunia, să intervenim chirurgical” a spus Laurette.

NU RATA: LAURETTE, EXPERIENȚĂ TERIFIANTĂ DUPĂ CE CORONAVIRUSUL A ”LOVIT” ITALIA: ”AM CREZUT CĂ SUNT ÎNTR-UN FILM DE GROAZĂ, CU ZOMBI!”

Și-a făcut testul pentru COVID-19

Laurette Attindehou s-a întors de la Milano în luna martie, cu puțin timp înainte ca Organizația Mondială a Sănătății să anunțe pandemie de coronavirus. Imediat, și-a anunțat fanii, pe o rețea de socializare, că are probleme de sănătate, iar aceștia erau ferm convinși că mulatra a fost infectată cu COVID – 2019, mai ales că revenea din Italia.

VEZI AICI: LAURETTE, CEL MAI DIFICIL MOMENT DIN VIAȚA SA

Pentru e elimina orice suspiciune, Laurette Attindehou s-a prezentat la medic, pentru un control amănunțit. Din fericire, vedeta a ieșit negativ la testul pentru coronavirus.

Mi-am făcut analizele așa cum am promis, nu puteam să risc, am un copil acasă. Nu am coronavirus, calmați-vă! E vorba de alte probleme de sănătate”, a declarat Laurette.