Laurette a luat măsuri după ce fiica i-a fost agresată la școală… I-a pus ”bodyguard” puștoaicei!

Publicat: 30/01/2020 | 23:10

Laurette Atindehou este, acum, o mămică fericită! Fiica ei, Selena, a trecut peste incidentul din finalul anului trecut, când a fost bruscată de colegii de la școala din Panduri și și-a rupt chiar un dințișor. Frumoasa mulatră s-a mutat în casă nouă, în Pipera, și a transferat-o pe micuță la o altă școală, unde se simte în al nouălea cer. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are imaginile fericirii, dar și declarații în exclusivitate de la fostul model.

Clipe de coșmar a trăit micuța Selena (8 ani), fiica lui Laurette, la școala din Panduri! Colegii s-au purtat oribil cu ea, ba chiar au împins-o pe scări și s-a ales cu un dinte rupt. Mama ei s-a bătut cu morile de vânt, vrând să i se facă dreptate, așa că a decis să o mute de la acea școală din Panduri. Cu atât mai mult cu cât își cumpărase locuință în Pipera, într-un cartier select, alături de vedete precum Andreea Marin și Anda Adam. S-a întâmplat chiar din ianuarie, odată cu începerea noului semestru. Iar fetița este, acum, în culmea fericirii. (CITEȘTE ȘI: LAURETTE SE MUTĂ ÎN STATELE UNITE! ȘI-A SCOS LA VÂNZARE CASA ȘI MAȘINA)

Laurette și-a luat fetița, Selena, de la noua școală, unde a înscris-o după incidentul de anul trecut

Laurette: ”Serena este foarte fericită la noua școală!”

Are colegi de mai multe naționalități, pe care, de această dată, îi poate numi prieteni. Laurette ne-a povestit cât de fericită este Selena, care are chiar o colegă de clasă mulatră, așa ca ea. ”Acum este bine! Am mutat-o la altă școală, din Pipera, unde sunt copii de toate naționalitățile… Marocani, chinezi, are o colegă mulatră… Sunt și români, alături de care se simte foarte bine. Și-a făcut prieteni noi, chiar am întrebat-o cum se simte și mi-a spus că este foarte fericită la noua școală”, a dezvăluit Laurette. (NU RATA: LAURETTE ARUNCĂ BOMBA! CE CARIERĂ VREA SĂ ÎNCEAPĂ LA 35 DE ANI)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le-a întâlnit pe Laurette și pe fiica ei, zilele trecute, în drum spre instituția de învățământ unde copila de 8 ani redescoperă bucuriile vieții de școlar. Laurette a condus-o pe Selena, a parcat, apoi a mers alături de fiica ei, care avea o mină veselă. După câteva ore, la finalul programului, mulatra a așteptat-o pe Selena, a luat-o de mânuță și, la pas mărunt, pe trotuar, în drumul către mașină, au schimbat câteva impresii.

Fetița i-a făcut un scurt rezumat mamei sale cu cele întâmplate alături de colegii ei, la noua școală. Și, cât ai clipi, cele două au și ajuns acasă. (VEZI AICI: LAURETTE, CEL MAI DIFICIL MOMENT DIN VIAȚA SA)

Vărul Laurettei a venit să-i dea o mână de ajutor vedetei

Vărul ”bodyguard” al lui Laurette a intrat în acțiune

Nu au fost singure! Le-a acompaniat un tânăr despre care ai băga mâna-n foc că este vreun bodyguard angajat de mama disperată, după clipele grele prin care a trecut Selena în urmă cu aproximativ două luni. Dar Laurette a făcut, imediat, lumină. ”Încă mai am câte ceva de făcut la casa în care m-am mutat deja. De aceea, i-am cerut ajutorul vărului meu de la Brăila, care lucrează în construcții”, a mai spus Laurette pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)