Laurette a luat contact cu zonele de risc din Italia, în plină epidemie de coronavirus! Bruneta a ajuns de urgență în România: „S-a instalat o mare panică”

Publicat: 25/02/2020 | 11:58

Epidemia de coronavirus a pus stăpânire și pe Italia, acolo unde în nordul țării au fost confirmate peste 220 de cazuri și au murit 7 oameni, din cauza virusului ucigaș. În Italia, în plină epidemie s-a aflat și Laurette, care a venit de urgență acasă și care urmează să meargă la medic, pentru a-și face analizele și pentru a se asigura că totul este bine cu ea. 

Laurette a aterizat de urgență în România, după ce a fost martora unei stări de panică generală, în zonele de risc ale Italiei. Pentru Antena Stars, bruneta a povestit că s-a speriat teribil atunci când a văzut că lucrurile devin din ce în ce mai serioase, dar nu neagă faptul că la început a crezut că totul este o simplă glumă. Mai mult, bruneta vrea să meargă urgent la medic, pentru a-și face analizele și pentru a se asigura că nu există nicio problemă din punct de vedere al sănătății sale.

„E o mare nebunie ce se întâmplă. Au aterizat vreo 3-4 avioane, toată lumea stă să completeze anumite formulare. Oamenii care vin din Italia trebuie să le completeze din cauza acestui virus. În Milano s-a instalat o mare panică. La început eu am luat totul în glumă, după care am văzut că treaba devine serioasă. Acolo oamenii au început să golească magazinele, şcolile s-au închis, s-au baricadat în casă”, a spus Laurette, pentru Antena Stars.

La întoarcerea în țară, Laurette a trebuit să completeze un formulat și să răspundă la mai multe întrebări, lucru pe care toți pasagerii din avion l-au făcut. „Am stat câteva ore bune să completez formularul în care am scris de unde vin, dacă am fost în China în ultimele 14 zile, dacă am fost internată, dacă tuşesesc, dacă mă doare în gât, însă la mine nu a fost cazul. M-am panicat puţin, dar merg să îmi fac analizele. Sper ca şi după 14 zile să fiu bine. Mai ales că am şi copilul acasă. Chiar trebuie să luăm măsuri” a mai declarat Laurette. 

S-a pozat în Milano, în plină epidemie de Coronavirus

Deși toată lumea este în panică, Laurette s-a plimbat în voie prin Milano, în plină epidemie de coronavirus. Bruneta a pozat peste tot și chiar a postat pe contul ei de Facebook mai multe fotografii, dar și un mesaj prin intermediul căruia le mărturisește tuturor că nici măcar nu a purtat mască.

„Nu am purtat mască nici măcar o secundă!!! Milano superb❤️?African Queen !!! Nu trebuie să te temi ?
Nici de ciuma care bântuie în întuneric, nici de molima care bântuie ziua-n amiaza mare” a scris Laurette, pe rețeaua de socializare.