Laurențiu Reghecampf Jr., mesaj dur pe Instagram după ce s-a speculat că tatăl lui ar avea o amantă: ”Nu vă e rușine?”

Publicat: 19/06/2021 | 09:42

Laurențiu Reghecampf Jr. a publicat un mesaj dur pe Instagram, după ce s-a speculat că tatăl lui ar avea o amantă. Acesta își apără și cu dinții părintele!

De-a lungul timpului, au tot existat zvonuri referitoare la un posibl divorț însă.. de fiecare dată sexy-impresara a negat cu vehemență orice speculație. La fel cum s-a întâmplat și de această dată. În timp ce Laurențiu Reghecampf a confirmat ruptura, Anamaria Prodan susține că soțul ei a glumit.

Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

De asemenea, fiul celor doi, Laurențiu Jr., în vârstă de 12 ani, susține că părinții lui sunt în continuare împreună și a transmis un mesaj dur. (CITEȘTE ȘI: MARIANA PFEIFFER, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A AFLAT CĂ FOSTUL SOȚ, LAURENȚIU REGHECAMPF, A ANUNȚAT DIVORȚUL DE ANAMARIA PRODAN. EI AU FOST CĂSĂTORIȚI TOT 13 ANI)

”Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte.

Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună”, este mesajul lui Laurențiu Jr.

La postarea făcută de fiul ei, Anamaria Prodan a reacționat. De altfel, a și distribuit-o pe pagina ei de Instagram: ”Iubitul meu drag, la noi este simplu. Cine minte, trădează, dezonorează… plătește foarte scump. Tu ești un luptător adevărat. Mama și tata nu ar face așa ceva nici într-o 100000 de vieți. Tata își respectă familia și numele, tata nu are amante, tata nu fură banii familiei ca să-i dea la astfel de femei ordinare. Trebuie să-l apărăm pe tata și să ne apărăm familia toată viața. Și cine și-a bătut joc de numele și familia noastră să plătească scump”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, reacție dură pe rețelele de socializare (sursa FOTO: Instagram)

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump. (VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN… BLONDĂ, CU BRETON ȘI TUNSĂ SCURT! N-O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ)