Laurențiu Reghecampf, încă un tun financiar! A semnat un contract de imagine cu un brand cunoscut. Câți bani va încasa antrenorul

Publicat: 10/02/2020 | 14:18

Laurențiu Reghecampf a dat încă un tun financiar. Antrenorul lui Al-Wasl a devenit noul ambasador al unui cunoscut brand de ținute vestimentare și accesorii, iar din respectivul contract încasează în jur de 100.000 de euro.

VEZI AICI: EXCLUSIV. REGHE ŞI ANAMARIA PRODAN NU S-AU UITAT LA BANI! CE SUMĂ AU PUS NAŞII ÎN PLIC LA BOTEZUL FIULUI FOTBALISTULUI GABI ENACHE!

Reprezentanții prestigioasa firme s-au dus până la Dubai pentru a-l convinge pe Laurențiu Reghecampf să semneze contractul. Tratativele nu au durat mult, Laurențiu Reghecampf fiind încântat de ce i s-a propus.

Avere fabuloasă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf au o avere fabuloasă. Sexy-impresara estimează că locul lor în topul milionarilor s-ar situa printre primii 75 cei mai bogați români. Cu siguranță, sunt singurii români care dețin o locuință de lux în cea mai bună zonă din Las Vegas.

NU RATA: CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, A ”INTERCEPTAT” CONVERSAȚIILE CARE VOR PULVERIZA VESTIARUL FCSB-ULUI FOTBALIȘTII DE 150 MILIOANE € AI LUI GIGI BECALI, LA CAZINOU PÂNĂ LA 7 DIMINEAȚA!

Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o în urmă cu doi ani. Asta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.