Laurențiu Duță a învins virusul SARS-CoV-2! Cum se simte acum artistul? „„Am trecut prin Covid”

Publicat: 15/04/2021 | 07:27

Laurențiu Duță de la 3 Sud Est a fost infectat cu COVID-19. Din fericire, artistul a avut o formă ușoară a bolii, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Prezent într-o emisiune tv, Laurențiu Duță a declarat că s-a vindecat de COVID-19. A fost în izolare timpe de 14 zile și a fost ceva mai norocos ca Mihai Budeanu, colegul său de trupă. Se pare că artistul a făcut o formă ușoară a bolii, iar în afară de o tuse, ce l-a supărat câta zile, nu a avut alte simptome. (CITEȘTE ȘI: ULTIMELE DETALII DESPRE MIHAI BUDEANU, SOLISTUL TRUPEI 3 SUD EST, INTERNAT CU COVID-19. VA FI TRANSFERAT)

„Am trecut prin Covid. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome.”,  a declarat Laurențiu Duță.

„Susțin vaccinarea”

Artistul a mai dezvăluit că în momentul în care a contactat virusul era deja vaccinat cu prima doză de la AstaZeneca. Laurențiu Duță a spus că este sigur că acest fapt l-a ajutat mult în lupta cu virusul. Membrul trupei 3 Sud Est a subliniat că susține categoric vaccinarea și va merge și la rapel. (VEZI ȘI: LAURENȚIU DUȚĂ, DE LA 3 SUD EST, INFECTAT CU COVID-19. CARE ESTE STAREA ARTISTULUI)

 „Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt.”, a mai spus Laurențiu Duță.