Laura Micovschi de la Antena Stars așteaptă primul copil! De ce a ținut ascunsă sarcina

Publicat: 19/12/2020 | 18:27

Bucurie mare în viața unei celebre moderatoare de la Antena Stars! Laura Micovschi, prezentatoarea de la Star Magazin, este însărcinată pentru prima dată.

Laura Micovschi urmează să devină mămică pentru prima dată. Cunoscuta prezentatoare de la Antena Stars este în culmea fericirii și totul este cu atât mai frumos cu cât a dat marea veste în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Vedeta a făcut dezvăluiri despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei cu ochii în lacrimi și a mărturisit că de-abia așteaptă să-și strângă copilul în brațe.

„Mi-a fost foarte teamă. Mi-a fost teamă să nu pierd copilul. Nu cred în superstiții, dar îmi era atât de frică să împărtășesc cu cineva această bucurie imensă pe care o simțim, de teamă să nu dispară. Este cel mai iubit copil din Univers, o să fiu mereu alături de el”, a declarat Laura Micovschi, la Antena Stars.

S-a temut că va pierde sarcina

Așa cum chiar ea a mărturisit, Laura Micoscvhi s-a temut ca nu cumva să piardă sarcina. Prezentatoare de la Antena Stars a fost dusă într-o super-vacanță de soțul ei, și astfel a reușit să uite de toate temerile și să aibă speranța că totul va fi bine.

„Eu, în culmea panicii, am fost dusă în vacanță ca să mă liniștesc, deși nu voiam să mă plimb, să merg, să fac nimic. Nu știu cât este de corect, sau cât este de sănătos, dar nu mai contează nimic. Și nu știu dacă simt asta exact acum, dar sigur o să simt când o să îl am pe bebe în brațe”