Laura Micovschi a născut azi și am aflat ce nume a ales pentru bebeluș! Cum au fost surprinși prezentatoarea și soțul ei înainte să ajungă la spital

Publicat: 08/04/2021 | 13:14

Fericire infinită în sufletul Laurei Micovschi, dar și în cel al soțului ei! Prezentatoarea a născut astăzi în secret, însă, am aflat vestea minunată și, totodată, vă dezvăluim ce nume au ales cei doi părinți pentru bebelușul lor. Înainte să ajungă la spital, cuplul a făcut o plimbare printr-un parc din București împreună cu “copilașul blănos”.

Laura Micovschi a devenit mămică pentru prima dată

Astăzi, 8 aprilie 2021, Laura Micovschi a adus pe lume un băiețel printr-o operație de cezariană. Emoțiile au copleșit-o în clipa în care și-a strâns pentru prima dată în brațe bebelușul, care s-a născut la ora 11:05, relatează spynews.ro. Micul prinț al brunetei a avut o greutate de 3,720 de grame și atât el, cât și proaspăta mămică se simt bine.

Prezentatoarea emisiunii “Star Magazin” și soțul său au ales ca fiul lor să se numească Vladimir; acest prenume are o semnficație importantă pentru cei doi părinți. La scurt timp de la naștere, bebelușului i-au fost recoltate celule stem, pentru că vedeta și partenerul ei de viață și-au dorit să își ia toate măsurile de precauție.

Citește și: Laura Micovschi, despre rolul de mămică: “Mă sperie gândul că o să nasc în pandemie!”

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, în urmă cu două zile, Laura Micovschi și-a luat soțul de mână și s-au relaxat la o ultimă plimbare înainte să devină părinți; câinele lor i-a însoțit.

Laura Micovschi, mesaj în lacrimi înainte să nască

“Bebe. Al meu. Mă emoționez tare ușor zilele astea și vărs câte lacrimă, din orice. Mă emoționează cel mai tare gândul ca in curând te voi ține în brațe. Oare voi fi o mama bună?! Nu e teamă, sunt emoțiile anilor în care te-am așteptat, ne-am rugat să vii și am visat la ziua în care te vom ține în brațe. Și acea zi e tot mai aproape… Mami și tati sunt aici! ?” este mesajul scris pe 18 martie de Laura Micovschi pe contul său de Instagram.

Vezi și: O celebră artistă de muzică populară de la noi a născut! Prima imagine cu vedeta și bebelușul

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories