Laura Cosoi, super-sexy în ultimul trimestru de sarcină! A pozat în lenjerie intimă, cu burtica la vedere

Publicat: 24/06/2020 | 16:44

Vestea că Laura Cosoi va deveni mămică pentru prima dată i-a luat prin surprindere pe fanii vedetei, care au stat și i-au urmărit cu mare interes conturile de pe rețelele de socializare, pentru a afla totul despre sarcina ei. De curând, Laura Cosoi i-a surprins pe internauți cu o ipostază în care nu multe graviduțe au curajul să se afișeze. 

Laura Cosoi i-a lăsat mască pe internauți, după ce a publicat pe contul său de Instagram o fotografie super sexy. Îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă negru, cu burtica la vedere, vedeta le-a arătat tuturor cât de bine arată și cum se menține, pe perioada sarcinii.

Laura Cosoi, sexy în ultimul trimestru de sarcină

NU RATA – LAURA COSOI, MĂRTURII DIN TRECUT. “NU ARE CINE SĂ-ȘI DEA O SOLUȚIE!” CU CE PROBLEME S-A CONFRUNTAT VEDETA

Din imaginea postată de Laura Cosoi ne putem da seama că blondina nu a luat prea multe kilograme în timpul sarcinii, așa că va arăta, cu siguranță, demențial după ce va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Laura Cosoi va fi tot mamă de fetiță

În urmă cu 2 ani, Laura Cosoi o aducea pe lume pe micuța Rita, iar acum așteaptă cu nerăbdare să dea naștere unei alte fetițe. Cu toate că nici nu și-a strâns cel de-al doilea copil în brațe, blondina se gândește deja la al treilea copil și își dorește să aducă pe lume și un băiețel.

CITEȘTE ȘI – LAURA COSOI, MĂRTURISIRI EMOȚIONANTE DESPRE SARCINĂ: “AM DURERI, NU POT SĂ…”. CE A AFLAT DESPRE BEBELUȘ CÂND A MERS LA CONTROL

”În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent. Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”, a dezvăluit Laura Cosoi pentru Revista Unica.