Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina: ”Ca și rândul trecut, voi naște natural”

Publicat: 31/07/2020 | 17:25

Laura Cosoi este pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină. Vedeta a dezvăluit că va naște natural și deja se gândește la un al treilea bebeluș.

Laura Cosoi va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta mai are foarte puțin timp până își va strânge la piept cea de-a doua fetiță. Ea le-a mărturisit fanilor că și de această dată va naște natural. (CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA, MĂRTURISIRI ȘOCANTE PE INSTAGRAM: ”EU ȘIU CUM ESTE SĂ NU AI CE MÂNCA SAU SĂ MĂNÂNCI DIN GUNOI”)

”Mă îndrept cu pași repezi spre momentul nașterii și parcă nici nu-mi vine să cred că e așa aproape. Nu pot să spun că am emoții, în sensul de teamă, dar nerăbdarea de a o ține pe cea mică în brațe, de a o aduce acasă și de a ne bucura toți de ea e din ce în ce mai puternică.

Ca și rândul trecut, voi naște natural, cu ajutorul lui Dumnezeu, și mă bucur că voi avea alături de mine aceeași echipă ca și la prima naștere. Ah, ce norocoasă sunt.Trăim, într-adevăr, o situație specială, dar venirea pe lume a unui copil e mereu motiv de bucurie, așa că important e să fim în siguranță și sănătoși! Mă tot gândesc, oare a doua naștere naturală poate fi atât de diferită de prima sau?”, a mărturisit Laura Cosoi.

Laura Cosoi se gândește la al treilea copil

Nu a născut încă, dar deja se gândește la al treilea copil. Laura Cosoi a făcut dezvăluiri despre o nouă sarcină și a mărturisit că își dorește și un băiețel. (CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI, PRIMA DECLARAȚIE DESPRE GINA PISTOL. ACTRIȚA S-A IUBIT 5 ANI CU SMILEY: „GINA?! DOAMNE FEREȘTE. CUM SĂ..”)

”În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent.

Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”, a dezvăluit Laura Cosoi pentru Revista Unica.