Laura Cosoi, omagii impresionante la pomana de 40 de zile a tatălui ei: “Mare dor… Te iubim, tăticule bun” | FOTO

Publicat: 04/01/2021 | 19:53

Actrița Laura Cosoi i-a adus tatălui ei omagii impresionante la pomana de 40 de zile… Cu sufletul îndoliat, vedeta a publicat o filmare și trei poze de colecție cu părintele său și a transmis prin intermediul lor câte un mesaj. Una dintre imaginile postate a fost însoțită de câteva versuri extrem de emoționante.

Laura Cosoi, omagii impresionante la 40 de zile de la moartea tatălui ei

În urmă cu două zile, Laura Cosoi a împlinit 39 de ani și a avut parte de o petrecere restrânsă, unde i-a avut alături pe cei dragi. Atunci, dar și în fiecare zi de la plecarea tatălui ei de pe această lume, carismatica actriță varsă lacrimi amare și suferă enorm. După ce luna trecută ea a făcut un gest copleșitor în memoria lui, astăzi, a așternut câteva versuri care îți dau fiori și pe Instagram Stories a făcut trei postări în care apare părintele pierdut. Cea în care este și sora sa, Alina Babcinetchi, a fost distribuită de aceasta pe pagina ei, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

“«Sunt eu cea care am sărat marea / Poate că una din primele amintiri sunt cele în care mă învăța să înot, / iar trupul meu micuț se desfăta în apă. / Atât de puternic era, / încât un singur deget de-al său / îmi susținea mânuța toată.

În timp, încet se-ndepărta zâmbind/ îmi amintea curajul. / Iar dacă mă întrebi / nu îmi era frică de adâncuri / mai degrabă era un dor /de a-l strânge cu inima aproape.

Și mai simt, că, de fapt, voia / să mă învețe să înot prin această nostalgie. / Da, sunt eu cea care am sărat marea / cu lacrimile mele / când m-a rugat să mă despart de el.» @alina_babcinetchi 40 de zile de la despărțire… mare dor… Te iubim, tăticule bun!”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram când a făcut postarea de mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Marius Cosoi a fost profesor de educaţie fizică la Colegiul Naţional din Iași şi antrenor de handball şi baschet; el a murit pe 26 noiembrie 2020, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Citește și: Laura Cosoi, siluetă de invidiat după ce a născut. Câte kilograme a dat jos vedeta

Laura Cosoi își mai dorește să devină mamă și de băiat

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit părinți pentru prima dată pe 11 iunie 2018 și i-au pus fiicei lor numele Rita. Vera, mezina familiei, a venit pe lume pe 15 august 2020, pe cale naturală, la un spital privat din București.

“În urmă cu trei ani , nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent. Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”, a dezvăluit Laura Cosoi într-un interviu mai vechi pentru revista Unica.