Laura Cosoi nu poate trece peste pierderea tatălui ei. Ce a postat vedeta pe Instagram

Publicat: 02/03/2021 | 11:25

Laura Cosoi nu poate trece peste pierderea tatălui ei. Marius Cosoi a fost răpus de coronavirus. În ciuda eforturilor depuse de medici, aceștia nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața.

Vestea morții antrenorului a căzut ca un trăsnet și întreaga familie a lui Marius Cosoi este îngenuncheată de durere. Laura Cosoi nu poate trece peste pierderea tatălui ei, cu care avea o relație specială. La trei luni de la moartea părintelui ei, de 1 Martie, vedeta a cumpărat un mărțișor special.

În memoria tatălui său, Laura Cosoi a ales un mărțișor sub forma unui norișor, lângă care a scris mesajul: ”Pentru tati”.

Laura Cosoi, mărțișor pentru tatăl ei

Marius Cosoi, răpus de coronavirus

Marius Cosoi a fost profesor de educaţie fizică la Colegiul Naţional din Iași şi antrenor de handball şi baschet. Ultima dată când echipa de baschet feminin a promovat în divizia A, Marius Cosoi s-a aflat la “cârma” echipei. Bărbatul suferea de ceva vreme de diabet zaharat.

Marius Cosoi a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, iar boala l-a răpus. Actrița a rememorat ultimele clipe din viața părintelui răpus de COVID-19:”Am apucat să vorbesc cu el sâmbătă seara. Nu m-am gânsit ce se va întâmpla… S-a uitat la mine și mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot. Mi-a zis că o să vedem ce va fi. Atunci am simțit că…”.